URUČENE NAGRADE: Ovo su najuspješnije zagrebačke tvrtke

FOTO: Flickr

Dodijeljene su Plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja HGK Komore Zagreb.

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Komore Zagreb koja je održana 14. prosinca dodijeljene su Plakete Zlatna kuna najuspješnijim velikim, srednjim i malim trgovačkim društvima s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije za ostvarene poslovne rezultate u prethodnoj godini.

Kako je naglasio predsjednik HGK Komore Zagreb Zlatan Fröhlich: “ovogodišnji dobitnici su pokazali izuzetne poslovne rezultate u primjeni novih tehnologija i investicija, izvoznim postignućima, zapošljavanju i inovativnosti a to je tim važnije jer poslovanje u uvjetima ekonomske krize s kojom smo godinama suočeni, zahtjeva vrhunske menadžerske sposobnosti upravljanja poslovnim procesima i usmjeravanja razvoja gospodarskih subjekata”.

Plaketom Zlatna kuna u kategoriji velikih trgovačkih društava nagrađeni su KRAŠ d.d. i FEROIMPEX AUTOMOBILSKA TEHNIKA d.o.o. u kategoriji srednje velikih trgovačkih društava najboljima su proglašeni SPAN d.o.o. i MM MESNA INDUSTRIJA d.o.o., dok su u kategoriji malih trgovačkih društava nagrađeni TISKARA REPRINT d.o.o. i IVANIĆPLAST d.o.o.

Za 110 godina kontinuiranog uspješnog djelovanja, Posebno priznanje Komore Zagreb je dobio HAK Hrvatski autoklub, koji okuplja preko 200.000 članova na području Republike Hrvatske. U ime nagrađenih na dodijeljenim priznanjima je zahvalio Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraš d.d.


Komentari