Urnebesni oglas za stan: ‘Novouređen je – prabaka je kupila kuhinju na rasprodaji na Hreliću i kauč od Franje Tuđmana osobno’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

“Eliminacijsko pitanje: A DI SI TI BIO ’91.?!”

Zagrepčanka prodaje stan u centru grada, a građane i potencijalne kupce osvojila je duhovitim i dovitljivim oglasom u Facebook grupi Najam stanova u Zagrebu bez posrednika.

U novouređenom stanu koji prodaje, kaže, nalazi se kauč kojeg je njezina baka kupila od Franje Tuđmana osobno.

Iznajmljujem stan u centru grada! Samo 12 minuta brze šetnje od okretišta Prečko, novouređen – prabaka je kupila kuhinju na rasprodaji na Hreliću i kauč od Franje Tuđmana osobno. Kupaonica je u odličnom stanju, hrđa se može izribati, a i vlaga prefarbati, i čak možete sjediti na školjci sa samo malo skvrcenim nogama.

Stolarija je optimalna – po ljeti lagano pahor kroz dihtung, a po zimi svježi zrak da ne budete stalno na suhom zraku. Čak je daska na wc školjci promijenjena ’91. (A DI SI TI BIO ’91.? Eliminacijsko pitanje!) tako da nema puno ulaganja u stan, samo održavanje. Stan je prostran, 23 kvadrata s pogledom na tvornicu i industrijsku zonu.

Ljubimci nisu poželjni u stanu jer će ga uništiti, a samohrane majke s djecom također nemaju što raditi u stanu jer da su dobre osobe ne bi, jasno, bile samohrane majke. Homoseksualci i obitelji s djecom također nepoželjni, jer zna se šta je NORMALNO!

I ne želimo farbati zidove koje će vaša djeca pošarati (da ne spomenem ostalu štetu koju djeca čine!) stanarina je samo 400 Eura plus režije, polog u visini 3 stanarine i svaki popravak plaća najmoprimac (ako mene veš mašina služi već 25 godina, onda mora i tebe).

Molim kontakt isključivo ozbiljnih najmoprimaca, a prednost imaju nepušači, koji ne rade druženja niti za rođendane i osobe koje su minimalno 14h dnevno izvan stana i u stan dolaze samo prespavati.”

stan


Komentari