Unikatne i preukusne slastice iz Zaboka: ‘Za nas je slastičarstvo spoj kemije, fizike i volje svemira’

Izvor: Instagram

Da slatkiši zaista mogu biti umjetničko djelo svjedoči Cukerlab, mali kreativni studio u Zaboku koji zahvaljujući marljivim i spretnim rukama Maje Draganić i Ive Lež proizvodi unikatne slastice koje svoje mjesto često pronalaze na raznim događanjima, ali mogu biti i savršen poklon za nekog sladokusca.

Sve ideje prvo stavljaju na papir, zatim ih ručno crtaju te se radi proba. Uistinu, riječ je o vizualno zaista posebnim i ukusnim slasticama.

“Često imamo osjećaj da je slastičarstvo spoj kemije, fizike i volje svemira jer nas rezultat uvijek iznova može iznenaditi. Naš provjereni recept je strogo poštivanje zakonitosti za bazu svake slastice kojoj onda dajemo završni pečat kombinacijom vlastite kreativnosti, krajnjeg perfekcionizma jedne od nas i zajedničkog golemog truda”, otkrile su Maja i Iva za Jutarnji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cuker Lab (@cukerlab)

 Obje su prije osnivanja CukerLaba napustile svoje poslove, te se prekvalificirale u slastičarke i postale prave majstorice u izradi macaronsa, torta, keksa i bombona. Obje nimalo ne žale što su se upustile u ovu slatku avanturu, jer su slastice njihova ljubav.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cuker Lab (@cukerlab)

 S obzirom na to da je riječ o unikatnom radu, za oslikane kekse ili devet macaronsa izdvojit ćete 135 kuna, a za medenjake 55 kuna. Ipak treba naglasiti da cijena varira ovisno o složenosti motiva na slastici, a sigurni smo da nikog neće ostaviti ravnodušnim, kako izgledom, tako i okusom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cuker Lab (@cukerlab)


Komentari