‘Ultra je bila fenomenalna: zaradio sam duplo više nego u Zagrebu i uživao u kupanju’

Čuo sam da dečki pričaju o Ultri, pa me zanimalo o čemu se tu radi. Bio sam sva četiri dana prošle godine, a idem opet i ove. Cijeli svijet se tada slije u Split i stvori pozitivnu atmosferu koju je nemoguće dočarati riječima, s oduševljenjem prepričava Milijan (63), Uberov partner-vozač.

Preko Uber aplikacije je počeo voziti čim je Uber došao u Hrvatsku. Vozio je prije i poslije posla, a Uber mu je bio dodatni izvor zarade.

– Radim znatno manje nego prije i to mi odgovara. Malo duže spavam, odvezem unuka u vrtić, pa se priključim na aplikaciju. Sloboda odlučivanja o vlastitom vremenu najveća je prednost vožnje putem Uber aplikacije. Kad žena kaže da moram u dućan, samo isključim aplikaciju, odnesem namirnice doma, a nitko me ne pita gdje sam nestao, s osmijehom objašnjava Milijan i dodaje da je od samog početka znao da je Uber pozitivna poslovna priča. I danas, nakon skoro dvije godine i više od 11.000 vožnji, stoji iza tog mišljenja. Preporučio bi ga svima kao stalni ili drugi posao.

– Sve druge varijante su manje isplative. Kod vožnje preko Uber aplikacije, zarada je adekvatna vremenu koje provedeš na cesti. Koliko voziš, toliko i zaradiš. Osim na Ultri, tamo se zaradi duplo više nego u Zagrebu, smije se Milijan i dodaje da i ove godine ide na festival. Spava kod prijatelja, a osim što je zaradio više, upoznao je, kaže, ljude sa svih strana svijeta i uživao u ljetu.

– Veći dio dana sam provodio na plaži, a za volan bi sjeo tek kasno poslijepodne, kad mladi krenu u akciju. Brazilci, Finci, Gvatemalci, Ukrajinci, Čileanci…ali i domaći ljudi, svi su se vozili Uberom. U ove dvije godine, s putnicima nisam imao nijedan incident.

Slobodno vrijeme Milijan najrađe posvećuje trima ljepoticama koje čuva u svojoj garaži: Volkswagen ‘bubama’ iz ’72. i ’74. i Chevrolet Malibuu iz ’77. s kojim često sudjeluje na susretima oldtimera. Kao veliki zaljubljenik u automobile, sa sinom Lovrom okušao se i na jednom zanimljivom moto-natjecanju. U konkurenciji s još 72 ekipe iz 18 zemalja, krenuli su na putovanje od Pariza do Annecyja, u blizini Ženeve, s ciljem da potroše što je manje moguće goriva. Nakon 1007 prevaljenih kilometara Milijan i Lovro u Annecy su stigli kao pobjednici svoje kategorije, ostvarivši potrošnju od samo 3,567 litara.

Prijavite se i vozite na Uberu odmah! Pridružite se Milijanu i tisućama zadovoljnih partnera-vozača i iskoristite priliku da radite na moru gdje Vam najviše odgovara uz odličnu ljetnu zaradu!

Saznajte više na 0800 00 46 ili na poveznici.


Komentari