Uljepšajte dom za Uskrs: Zagrebačke cvjećarne i ove godine oduševljavaju prigodnim ukrasima, pogledajte ponudu!

Foto: Facebook

Ukrasni vjenčići više nisu rezervirani samo za božićne blagdane i s godinama su postali sve popularnija dekoracija za vrijeme Uskrsa. Pored vjenčića, tu su i neizostavne pisanice, zečevi, proljetno cvijeće, zelenilo. Što su pripremile neke od zagrebačkih cvjećarni ove godine, donosimo u nastavku.

Lela Design

Foto: Press

Na adresi Črnomerec 41, pronaći ćete razne maštovite uskrsne dekoracije kojima je pridano puno pažnje. Cijena uskrsnih vijenaca iznosi od 280 do 380 kuna, proljetno cvijeće u vazi košta od 450 pa do 800 kuna, a prirodno gnijezdo od 480 do 600 kuna. Više detalja pronađite ovdje.

Cvjećarnica Ira

Foto: Press

Nalaze se u Avenue Mallu, a u ponudi imaju jedinstveni vijenac od eukaliptusa po cijeni od 72 kune. Uz popularne uskrsne vijence od umjetnog cvijeća u njihovoj ponudi možete naći originalna uskrsna plastična jaja različitih veličina, porculanska jaja, prirodno perje i ostale lijepe uskrsne dekoracije.

Cvjećarna Mezak

Foto: Press

Na adresi Lastovska ulica 2a možete pronaći uskršnje aranžmane po cijeni od 200 do 500 kuna, ovisno o veličini i vrsti cvijeća. Detaljnu ponudu pronađite ovdje.

Đardin

Ovu cvjećarnicu ćete pronaći na adresi Prilaz Gjure Deželića 89, a riječ je walk in konceptu. Cijene uskrsnih vijenaca na kojima vrijedno rade kreću se od 150 do 250 kuna. Cjelokupnu ponudu pronađite na ovom linku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Đardin (@djardin.hr)

Tvoje

Bogate uskršnje dekoracije ima i popularna cvjećarnica u Kvatriću. S obzirom na velik interes, uskršnje vjenčiće već su rasprodali, ali na adresi Martićeva 14f još stignete kupiti prigodne aranžmane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tvoje (@tvoje.hr)

Cvjetna galerija RL

Kada ušećete u prostor u ulici kneza Ljudevita Posavskog 25, otkrivate najljepše od prirode u skladnim cvjetnim pričama. Ruže, božuri, ranunkule, hortenzije, jorgovan, delfinijum, dalije, amarilis, samo su neke od cvjetnih vrsta koje će pokazati ljepotu cvijeća, a Cvjetna galerija RL i ovog Uskrsa u ponudi ima maštovito izrađene vjenčiće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cvjetna Galerija RL. (@cvjetnagalerijarl)


Komentari