UKROTILI VATRU: Ovaj brend iz Jastrebarskog nudi svijeće za sve prigode

Foto: Orioli Facebook

Orioli je brand kojeg je pokrenula Jelena Orioli, a specijalizirao se za unikatne mirisne svijeće i opremu za krštenje. Smješteni u Jastrebarskom, Orioli se ponosi svojim ručnim radom, a osim u salonu moguće je posjetiti i njihov webshop.

Bogatu ponudu opreme za krštenja čine svijeće za krštenje, zahvalnice, odijela te haljinice za krštenje. Svi proizvodi dostupni su u mnogo različitih verzija, tako da će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Osim opreme za krštenje, Orioli nudi i kozmetiku. Njihova kolekcija proizvoda Edward’s Beard namijenjena je njezi muške brade. Nude ulje za bradu koje potiče rast dlake zahvaljujući mješavini eteričnih ulja sandala, papra i grejpa. Nude i luksuzne sapune za brijanje za žene i muškarce, te sapun s aktivnim ugljenom.

Sve na jednom mjestu……
Najveći izbor svijeća, kompleta za krštenje, te svečane odjeće za Vaše najmilije??????
Obratite nam se sa povjerenjem
Vaš ORIOLI TEAM

Objavljuje Orioli C&A – Svijeće by Orioli designSrijeda, 13. siječnja 2021.

Orioli se osobito ističe svojim ručno rađenim svijećama. Zanimljive i unikatne svijeće dostupne su kao zahvalnice za vjenčanja, a mogu se naručiti u različitim verzijama. Osim retro kolekcije, postoji i ona inspirirana bojama Afrike koja se ukrašava jutom i drugim prirodnim materijalima. U zagrebačkom duhu, dostupna je i licitarska kolekcija.

Ovoga prosinca darujte sebi i svojim najdražima najljepše, najmirisnije i najkorisnije poklone iz radionice snova Orioli…

Objavljuje Orioli C&A – Svijeće by Orioli designČetvrtak, 3. prosinca 2020.


Komentari