U Zagreb stiže pravi vuk s Wall Streeta: Njegovu kontroverznu priču utjelovio je slavni Di Caprio

Jordan Belfort (Foto: Weekend Media Festival)

Danas jedan od najpopularnijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, podijelio je u petak po prvi puta svoje savjete i iskustva s hrvatskom i regionalnom javnošću.

Na panelu The Good, the Bad and the Wolf, održanom u sklopu Weekend Media Festivala, Belfort se uključio izravnom video vezom iz Miamija, odgovarajući na pitanja uigrane ekipe iz Prodajnog mindseta, Vedrana Sorića i Saše Tenodija.

Pred punom dvoranom Belfort je rovinjskoj publici poručio kako je najbolja investicija koju možeš napraviti investirati u sebe.

Vedran Sorić i Saša Tenodi (Foto: Weekend Media Festival)

”Nije slučajnost što sam se izdignuo iz neuspjeha i nastavio svoj poslovni put, kada gledam unatrag, naučio sam i narastao iz svega onoga što sam radio kao mlađi”, poručio je pravi vuk s Wall Streeta i dodao kako se sve može ”dizajnirati” – kuća, auto, život općenito, ali za sve to su potrebni jasna strategija i svakodnevno ulaganje u sebe.

1 euro = 7,53450 kuna

Upravo te strategije, s konkretnim primjerima iz života, su ono što će, kaže, prenijeti publici. Odgovorio je i na pitanje što bi savjetovao predsjedniku Vlade RH ili ministru gospodarstva, kad bi ga angažirali kao konzultanta – kako da se ”prodaju”, odnosno kako da pobijede na skorim izborima.

”Prvo bih istražio što ljudi u Hrvatskoj misle i osjećaju, s kojim se problemima susreću, koje su im bolne točke, s pitanjima kao kad prodajete kemijsku olovku. Obično su to teme kao što su bolje gospodarstvo, veći prihodi, niži porezi. Osobno se zalažem za manje propisa i niži porez, više nacionalističke zaštite granice i integriteta povijesti. To su emocionalni problemi, na njih bih se najviše fokusirao”, istaknuo je Belfort.

”Neovisno o tome što mislite da ću vas naučiti dolaskom u Hrvatsku, vjerujte da nećete biti razočarani”, zaključio je na samom kraju i poručio kako je dolazak na konferenciju jedan od načina investiranja u sebe.

Panel “The Good, the Bad and the Wolf”(Foto: Weekend Media Festival)

Podsjetimo, Belfort 17. studenoga dolazi u Zagreb, gdje će kao glavni predavač sve zaljubljenike u prodaju podučiti uspješnim prodajnim vještinama i tajnim trikovima.

Djelić atmosfere koja očekuje publiku na konferenciji The Wolf Strikes Again, u zagrebačkom Mozaik Event Centru, mogao se osjetiti u Rovinju.

Upravo je Belfortova kontroverzna prošlost, kada je zbog manipuliranja tržišta dionica kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, postala globalno poznata nakon uspješnog filma Vuk s Wall Streeta, u kojem ga je 2013. utjelovio Leonardo DiCaprio, a film je zaslužio čak pet nominacija za nagradu Oscar.

Konferencija ”The Wolf Strikes Again” jedan je od najiščekivanijih poslovnih događaja u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu, ujedno i kruna Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iza kojeg stoje iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina.

Trenutačna cijena kotizacije iznosi 359 eura, odnosno 79 eura za online sudjelovanje na konferenciji.

Više informacija možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.

Snimku cijelog panela u Rovinju pogledajte na poveznici niže.


Komentari