U potrazi ste za unikatnim nakitom koji ćete nositi baš uvijek? Istražili smo gdje ga u Zagrebu možete pronaći!

Marić zlatarna

Ne postoji godišnje doba rezervirano za nošenje nakita. Nakit je neizostavan modni dodatak kojega uvijek dočekamo raširenih ruku. Bilo da ga poklanjamo ili kupujemo sebi, o njemu pomno razmišljamo i nosimo ga s izrazitom pažnjom. Postoji nakit koji jednostavno nikada ne skidamo, uvijek je uz nas. Obično za ima posebno značenje, možda nas podsjeća na neku dragu uspomenu ili pak trenutak koji ćemo pamtiti zauvijek, a ponekad se i same “nagradimo” narukvicom jer nam se jednostavno sviđa.

Kada biramo nakit, uvijek težimo unikatnosti i time da on reflektira našu osobnost, a mi smo povodom toga odlučili istražiti što nam novo nude radnje u Zagrebu.

Mammii nakit/Maja Miletić

Dizajnerica Maja Miletić, oduševila nas je novom kolekcijom naziva Triptih, koja je nastajala kroz turbulentnu 2020. godinu. Iz studija Mammii, iznjedrio su minimalistički, unikatni komadi izrađeni od srebra i mjedi s karatnom pozlatom i najsivlji jesenski dan čine posebnim.

Zlatarna Marić

U zlatarni Marić, koja je s radom počela još prije 25 godine, ugodno smo se iznenadili novom kolekcijom. “Manje je više”, glavna je tematika nove kolekcije. Prstenje, naušnice ili ogrlice, savršeno će se uklapati u lifestyle svake žene. I budite sigurne da ćete s njihovim komadom nakita biti zaista jedinstvene, jer se izradi svakog nakita pristupa individualno i s poštovanjem.

Freywille

Razigrani kolorit i zanimljivi motivi, imperativ su nove kolekcije dućana Freywille. Ljubiteljice pop arta oduševit će prekrasne narukvice koje izgledaju poput pravih umjetničkih djela. Nova kolekcija naziva „Paris pop“, posvećena je gradu kulture, romantike i ljubavi, Parizu. U središtu svakog komada nakita iz nove kolekcije naziru se najimpresivnije pariške znamenitosti, a ove čarobne umjetničke minijature, zaista “podižu” svaku jesensku kombinaciju.


Komentari

loading...