U potrazi ste za cool odjećom s motivima omiljenog grada? Otkrivamo gdje ćete pronaći ‘najzagrebačkije’ majice i torbe

Svatko tko živi u Zagrebu ili ga samo posjeti, veže se za ovaj grad za cijeli život. Ako ste voljni to iskazati i odjevnim predmetom, onda svakako trebate posjetiti Zagreb Social Club.

Riječ je o brendu koji se nedavno pojavio na hrvatskom modnom tržištu sa promišljenom vizijom, a to je da streetwear bez kulture samo moda. Za ovaj brend vi niste samo kupac, nego i član. Također, Zagreb SC promiče stvaranje kreativne urbane zajednice. Radionice u kojem kreativci imaju prilike napraviti personalizirane odjevne predmete, također su dio ovoga zanimljivog brenda. Organiziraju se i humanitarne akcije.

Trenutno u prodaji imaju majice, jakne i modne dodatke poput torbi i bedževa. Prepoznatljivi logo glavna je karakteristika su ovoga brenda na svim odjevnim predmetima.

 

View this post on Instagram

 


dress code koji preferiramo #zagrebsocialclub

A post shared by @ zagrebsocialclub on

 

View this post on Instagram

 

ne spominji ljeto iza nas #zagrebsocialclub

A post shared by @ zagrebsocialclub on

Ali Mirza Mulabegović, osnovao je navedeni brend 2017., a za Fashionhr otkrio je i kako je došao na ideju da logo bude baš grb Zagreba.

“Kad smo prije šest godina sestra i ja pokrenuli younghearts moja želja je bila da to bude streetwear brand, ali je otišao u jednom drugom smjeru i drago mi je da je jer sam shvatio da streetwear nije samo otisnuti nekakav natpis na majicu ili staviti logotip na sweatshirt. Izučavao sam različitu aplikaciju grba grada Zagreba kroz povijest i to je bio zapravo početak ideje, željeli smo da logo bude grb koji predstavlja nas. Gornji dio grba je reinterpretacija grba grada, a donji dio ne samo da sa srcem iskazuje ljubav prema gradu, već je i poveznica s brandom younghearts” rekao je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

electric feel #zagrebsocialclub

A post shared by @ zagrebsocialclub on

Od danas do subote, u razdoblju od 12 do 15 sati, imate priliku posjetiti Zagreb Social Club na njihovom showroomu na adresi Smičiklasova 22 gdje možete sami izraditi jedinstvenu jaknu, dodatne informacije vezane uz radionice i aktivnosti pronađite ovdje.

 

Komentari

loading...