NOVI KANDIDAT U UTRCI: Šprajc će se kandidirati za gradonačelnika

Facebook

Milan Bandić dobio je ozbiljnog protivnika.

Popularni voditelj, Zoran Šprajc “bacio je bombu” koja je odjeknula medijskim prostorom, naime on se odlučio kandidirati za gradonačelnika grada Zagreba.

“Ako mogu Trump i Pernar mogu i ja”, kazao je Šprajc svojim suradnicima

Na ovu ideju Šprajc je došao nakon što mu je iz stožera Sandre Švaljek, također kandidatkinje za Bandićeva nasljednika, stigla ponuda da bude dio njezina tima, te da medijski pokriva njezinu kampanju. Nakon ovoga Šprajc je najbližim suradnicima rekao da razmišlja o tome da se i on kandidira za gradonačelnika.

Iako su njegovi suradnici na prvi mah pomislili da se radi o samo još jednoj njegovoj šali, čini se da je voditelj ozbiljan. Ako do kandidature zaista i dođe i Šprajc i RTL imali bi od toga samo koristi. Njemu pobjeda i ne znači puno, a sudjelovanjem u utrci našao bi se pod svjetlima reflektora i više nego što to već je. Ako pak i ne prođe dobro, može sve proglasiti eksperimentom i izaći neokrznut iz te političke priče.

Zbog ovoga se jedino treba zabrinuti sadašnji gradonačelnik Milan Bandić, čija fotelja bi se mogla pošteno zaljuljati ako Šprajc ovu ideju zaista prevede, piše Dnevno.


Komentari