Trebate ručnik za plažu? Evo gdje ćete ih naći po povoljnim cijenama

Pixabay

Sve ima svoj vijek trajanja, pa tako i ručnici. Iako kvalitetni mogu izdržati i godinama, svima prije ili kasnije dođe vrijeme kada više nisu prikladni za pojavljivanje u javnosti. Za sve vas koji ste upravo u problemu jer nemate ručnika za plažu, a uskoro planirate zagrebački užareni asfalt zamijeniti plažama na obali Lijepe naše, potražili smo najjeftiniju ponudu ručnika.

Najjeftinije smo pronašli u Konzumu. U njihovim trgovinama nude se ručnici od 100% pamuka u klasičnim dimenzijama 150×75 za samo 40 kuna, a nude različite motive pa svako može pronaći nešto po svom ukusu.

Screenshot KonzumKlik

Malo skuplji, ali i malo većih dimenzija pronašli smo u Kauflandu. Ovi ručnici za plažu nude se samo u jednom uzorku i to klasičnom morskom sa prepoznatljivim sidrima. Veličina ovih ručnika je 170×90 cm, a koštaju 70 kuna. Ako se odlučite za kupnju istih, požurite jer ponuda traje samo do 26. lipnja.

kaufland.hr

U Emmezeti smo pronašli dva zanimljiva primjerka. Jedan ručnik je u dimenzijama 100x170cm i košta 80 kuna te se nudi u plavoj i rozoj boji. Drugi je malo veći, 100X180 cm, i cijena mu iznosi 100 kuna, a uvijek popularne široke pruge nude se u kombinacijama žuto-bijela, sivo-bijela i fuksija-bijela.

emmezeta.hr
emmezeta.hr


Komentari