Trebate novi miris? Pronašli smo odličan popust na svjetski poznati brend

Proljeće je već odavno stiglo u grad, čemu osim žive termometra na Zrinjevcu svjedoče i laganije odjevne kombinacije koje uočavamo na Zagrepčanima i Zagrepčankama.

Osim promjene odjeće, mnogi se u proljeće odlučuju i na promjene mirisa jer vrijeme kakvo je traži laganije i osvježavajuće tonove mirisa. Dobra vijest je zato da su u BIPA trgovinama svi Bvlgari mirisi na popustu od čak 40 posto, uključujući i muške i ženske mirise.

Jedini problem moglo bi biti pitanje za koji se odlučiti. Sigurno ste se puno puta našli pred policom razmišljajući koji od svih ponuđenih uzeti. Stoga vam donosimo pregled karakteristika nekih od mirisa iz Bvlgari kolekcije kako biste se ovisno o dojmu koji želite ostaviti lakše mogli odlučiti za jedan.

Omnia Pink Sapphire predstavljen je 2018. kao svježi citrusno-voćni parfem. Njegova kompozicija otvorena je sa grejpom, pomelom i ružičastim paprom koji vode do srži mirisa koju čine ruža i breskva.

Bvlgari Goldea je orijentalno cvjetna snaga inspirirana zlatom i svjetlinom. Sama bočica daje naslutiti da je riječ o pomno posloženom parfemu koji odiše karakterom profinjenosti i uglađenosti.

Bvlgariaqua Divina posjeduje arome koje podsjećaju na slano more. Nalaze se i note bergamota, kristala soli i crvenog đumbira. Magnolija i dunja tvore srce parfema, koje slijedi baza pčelinjeg voska, dragocjenog drveća i ambera.

Omnia Crystalline pruža delikatan i nježan miris koji podsjeća na orošeno cvijeće. U visokim notama je prozračni bambus i egzotično azijsko voće nashi, koje posjeduje originalan svježi miris kombiniran s notom jabuke i kruške. U srcu mirisa je nježan i ženstven lotus. U bazi su elegantne drvene note.

Bvlgari Aqua Pour Homme je voden, otmjen i muževan miris. Inspiriran snagom i ljepotom mora, kreiran je novom interpretacijom posidonije koja raste u dubinama mora. Prirodne i svježe morske note provokativne su i muževne.

Omnia Amethyste je otmjen i moderan cvjetni miris koji je inspiriran vrtovima s tisuću irisa i ruža ovlaženih jutarnjom rosom. Sadrži cvjetne i drvenaste note. U visokim notama je ružičasti grejpfrut. U srednjim notama su iris i bugarska ruža, a u bazi su heliotrop i drvene note.

Bvlgari Aqua Marine je za muškarca koji voli mirise pune morske svježine. Prvijenac Aqua Pour Homme je sa Marine verzijom dočarao prirodnu svježinu i snagu oceana, uz morsku biljku Posidonia oceanica, uz note nerolija, grejpa i bijelog cedra. Izrazito muževan i osvježavajući parfem.


Komentari