TREBATE NOVI AUTO? Posjetite dražbu u Dubravi! Nudi se svašta, od malih gradskih do luksuznih vozila

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, Ilustracija

TRCZ automobili u subotu u zagrebačkoj Mandlovoj ulici, nasuprot spremištu tramvaja u Dubravi, organiziraju usmenu dražbu automobila, kamiona, strojeva i ostalih pokretnina. Dražba počinje u 9 ujutro, a kao i inače, ponuda je vrlo bogata.

Tako oni kojima trebaju transportna vozila mogu birati iz asortimana Hrvatske pošte, a tu se nude razni Volkswagenovi modeli Crafter, Transporter i Caddy – osim što su dobri za transport, mogu biti preuređeni u kampere za bijeg u prirodu.

Nudi se i nekoliko luksuznih automobila poput Audija A4 i BMW-a X5, malih gradskih automobila poput VW-ovih Golfa i Pola, pa i uvijek popularni motocikli Liberty 50. Početne cijene su povoljne – za WV Passat iz 2008. godine kreće se već od 11.000 kuna dok se Škoda Octavia iz 2002. nudi za 7000 kuna.

Gospodarstvenici, građevinari i preprodavači rado će baciti oko i na kamione kipere i utovarivače – rovokopače Fiat Kobelco.


S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u tri skupine s vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Predmeti prodaje su pokretnine koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Hrvatska pošta, Grad Zagreb, HAC, kao i pojedine agencije i ministarstva. Ponuditelji mogu razgledati predmete prodaje 10. i 11. lipnja (četvrtak i petak) od 10 do 14 sati u skladištu društva TRCZ AUTOMOBILI također u Mandlovoj ulici.

Komentari