‘TREBA MI MALO VITAMINA’, nema tko to nije rekao nakon blagdanske hrane! Probali smo mutni sok od jabuke iz Mrkvice

Foto: Ana Korenić

Nakon obilne blagdanske prehrane, svatko se zaželi malog predaha, pa smo mi odlučili otići do Mrkvice, trgovine koja prodaje razne hrvatske domaće proizvode i odlučili probati mutni sok od jabuke.

Osim njega, pronašli smo i bistri, ali i onaj s kupinom, kao i sok od aronije. Ipak, ovaj nam je posebno zapeo za oko, a možemo reći kako nismo požalili i stvarno nam se svidio.

Inače, Mrkvica poslovnice ima na tri lokacije u gradu. Na Črnomercu je to u Ulici grada Mainza 11, u širem centru u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 34, a na Maksimiru u Bukovačkoj cesti 27.

Ovaj je mutni sok od jabuke proizveden hladnim prešanjem izravno od 100 posto voća te su stoga moguće razlike u boji, okusu i mirisu, a sadrži jabuke i antioksidans, u ovom slučaju vitamin C, piše na etiketi. Jedna litra košta 15 kuna.

Foto: Ana Korenić

Proizvod je to OPG-a Danijel Kralj iz Glavnice Gornje i hrvatski je proizvod. Čuvajte ga na tamnom i hladnom mjestu, a nakon otvaranja sok držite u hladnjaku do tri dana te ga prije pijenja promućkajte, uputa je proizvođača.


Komentari