Totalni kaos: Zagrepčani opustošili Kozmo, od gužve se ne može disati u trgovinama

FOTO: Zagreb.info

Ovakve gužve nikada nismo vidjeli ispred Kozma.

U poslovnici Kozma na adresi Savska 182 artikli se prodaju po 50 posto nižoj cijeni. Cilj je očistiti police prij zatvaranje poznate drogerije. Isti popusti vrijedi i u trgovini na Trgu Eugena Kvaternika 3 i to do kraja tjedna.

Čak i prije dolaska radnica, pred trgovine su stigli kupci koji su bili odlučni opremiti se po niskim cijenama, ali nitko se nije nadao da će sniženja izazvati ovakvo ludilo. Zaista, ne sjećamo se kada je jedna trgovina zjapila ovako prazna i podsjetila nas na scene iz nekih postapokaliptičnih filmova.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Mnogi koji su poslijepodne probali nešto “ugrabiti” došli su do Kozma i samo su se okrenuli jer ili nisu mogli ući unutra ili su, pak, shvatili da više ničega nema.

Prezagušljivo je i gužva abnormalna“, rekla nam je jedna Zagrepčanka, koja je dodala i kako je najviše ostalo kozmetike, a najbrže su nestala sredstva za čišćenje, pelene i ostale potrepštine.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Na policama se može pronaći tek pokoji primjerak, ali ne znamo isplati li se za njega čekati u ogromnom redu, koji se proteže gotovo do pola dućana.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

“Niš nema, par setića parfema i nešto šminke. Unutra se jedva diše“, govori nam žena u trgovini i dodaje kako ljudi s tri artikla čekaju i nikako ne dolaze na red.

Podsjećamo, totalna rasporedaja krenula je zato što je Müller preuzeo Kozmo od Konzuma. Nekoliko profitabilnih lokacija će ostaviti, a ostale će ugasiti i voditi svoju poslovnu politiku.


Komentari