TOP PET Otkrivamo koje manikure Zagrepčanke obožavaju ove jeseni

O jesenskim trendovima u svijetu manikure, pričali smo s Dijanom Kokot, vlasnicom jednog od najpopularnijih zagrebačkih salona, Nokti.hr. Dolaskom hladnijih dana, jarke boje ustupile su mjesto onim decentijim, a njegovani i zdravi nokti, kao i uvijek, i ove su sezone u trendu.

‘Vođeni mišlju kako su samo zdravi nokti lijepi nokti na prvo mjesto uvijek stavljamo njegu i zdravlje noktiju. Iz godine u godinu rukama se posvećuje sve više vremena i pažnje stoga su manikure sve prirodnije i nježnije. Nakon ljetnih živih boja jesen nam donosi smiraj na noktima. Sve nijanse candy i neon manikura mijenjamo toplim i neutralnim manikurama gdje su na prvom mjestu svakako nude nijanse lakova, od mliječnih pa sve do zemljanih tonova. Razlikujemo više tipova nude lakova- toplog,  neutralnog i hladnog pod tona. Njih dijelimo prema viskoznosti i gustoći samih pigmenata na one koji u potpunosti ili samo djelomično prekrivaju nokat’, priča nam Dijana i naglašava na što je bitno obratiti pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOKTI.HR & BEAUTY BOUTIQUE (@nokti.hr_beautyboutique)

 ‘Prilikom odabira nude laka pazite na boju koja laska toplini ili hladnoći vašeg tena. Slično kao i kad birate ruž ili puder. Toplijem tenu bolje će stajati sve nijanse koje vuku na roza, neutralnom na žuto, a hladnom na sivo’, kaže.

 ‘Crveni lak za nokte vječni klasik koji je kao točka na i kada je manikura u pitanju. Crveni lakovi uvjerljivo odnose titulu najprodavanijeg kozmetičkog proizvoda ikad. Klasičnu japansko crvenu u jesen mijenjamo zagasitijim nijansama poput terakote, bordo crvene ili pumpkin narančaste’, tvrdi Dijana te otkriva koji je trend u nastajanju.

 ‘Neprestano raste potražnja za takozvanim clean manikurama koje stavljaju naglasak na čist i zdrav prirodan nokat lakiran prozirnim lakom sa sitnim detaljima u boji kao što su micro french, obrnuti french uz liniju kutikule, točkice ili one line art’, tvrdi i odaje malu tajnu velikih stručnjaka.

 ‘Nikako ne smijemo zaboraviti mat manikure. Ova vrsta nadlaka nam daje mogućnost potpune transformacije omiljene boje laka u svega nekoliko minuta bez prevelikog truda’, kaže Dijana.

 

Komentari