Točeno pivo više nije samo za birceve: Od sljedećeg tjedna popularni zagrebački dućan dobiva – pivomat

605

Žabac Food Outlet najveći je outlet s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a, a kako su nam najavili idejni začetnici, planiraju otvoriti novu poslovnicu, ovaj put u Novom Zagrebu ili Dubravi, ovisno o tome gdje nađu najprikladniji i najbolji prostor.

>>> (FOTO) Maja i Mario vratili su osmijeh građanima: Upoznajte idejne začetnike koji se kriju iza omiljenog zagrebačkog dućana

Jedan od noviteta koji su prije nekoliko mjeseci predstavili bio je deterdžentomat – aparat za deterdžente u rinfuzi, gdje se prodaje šest deterdženata raznih vrsta: sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla. Litra, odnosno kilogram deterdženta košta od 5,99 do 7,99 kuna.

FOTO: Ivan Klindić

No, budući da sunce ovih dana žari i pali, službeno dolazi i ljeto i svaka okrijepa i hladno piće dobro dođe, odlučili su u ponudu u svom dućanu uvrstiti – pivomat! Jer zašto bi točeno pivo bilo rezervirano samo za birceve? Posebno ako niste ljubitelj gužvi i socijalizacije, ali ste zato ljubitelj piva!

Pivomat u pogon kreće od sljedećeg tjedna. Živjeli!

Podsjećamo, Žabac Food Outlet radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat dok nedjeljom ne rade