The BlackWeek u Linksu ponovno donosi eksploziju najjače ponude i brutalnih online cijena!

Foto: Links

I ove godine LINKS spaja Black Friday i Cyber Monday u online The BlackWeek koji traje od 21. do 28.11.2022. uz brutalnu ponudu i uštede.

Foto: Links

Sada je pravo vrijeme za fantastičan shopping koji čekamo cijelu godinu. Black Friday ili Crni petak jedan je od najvažnijih shopping dana u svijetu – kada je ponuda fantastična, a cijene vrtoglavo padaju. Službeni datum održavanja Black Friday-a je uvijek posljednji petak u studenome. Voljeli ili ne gužve, shopping groznicu, mnogobrojne oglase i postotke koji iskaču na sve strane moramo se složiti s činjenicom da je upravo Black Friday službeno najuspješniji i najpopularniji dan za kupnju u svijetu, a zadnjih nekoliko godina i u Hrvatskoj.

Prilike te promatraju na links.hr! Uštedi do čak 68%!

Najpoznatiji Black Friday u Hrvatskoj je LINKS Black Friday. LINKS kao vodeći nacionalan lanac u IT branši prvi je u Hrvatskoj predstavio koncept Black Friday tjedna. Ove godine također donosi online Black Week, a ovoga puta uz još veću eksploziju fantastične ponude – više od 7.000 proizvoda.

Foto: Links

The BlackWeek u Linksu uz već vrlo prepoznatljivu i široku ponudu IT asortimana s brutalnim online cijenama i ove godine ima vrhunske proizvode poznatih brendova bijele tehnike, malih kućanskih aparata te proizvoda za osobnu njegu.

U širokoj ponudi IT asortimana izdvojit ćemo najveći izbor laptopa premium brendova po brutalnim online cijenama i uštedama do čak 50%, a naš favorit je Acer Aspire 3 sada za samo 999 kn. Uštedi 20% na fantastičan Samsung Galaxy A13 i Z Flip4 smartphone te vrhunsku periferiju s uštedom do 68%, ovo je savršeni trenutak za kupnju tipkovnice, miša i slušalica. Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

Foto: Links

Sigurni smo da će Black Friday 2022. biti uzbudljiv, zabavan i svakako zanimljiv. Black Friday ili ako vam je draža hrvatska inačica Crni petak donosi brutalne uštede na velik asortiman poznatih brendova. Napravite svoju najbolju kupnju ove godine uz samo nekoliko klikova na links.hr, ali budite brzi jer količine su ograničene. U svakoj narudžbi moguće je naručiti 1 komad od svakog proizvoda, a kupnja je moguća isključivo online kreiranjem web narudžbe. Iskoristite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 400 kn.

Foto: Links

Spremni za brutalnu ponudu i uštede do 68%? Od 21. do 28.11.2022. SAMO NA LINKS.HR Pogledajmo zajedno The BlackWeek ponudu u Linksu s brutalnim online cijenama. Budite među prvima koji će uštedi do 68% na kupnju pametne tehnologiju. Prilike te promatraju na links.hr.

Foto: Links

Komentari