SVI POPUSTI NA JEDNOM MJESTU: Pogledajte na kojim ćete stranicama proći najjeftinije (FOTO)

Popustolovac/Screenshot

Donosimo vam popis stranica na kojima možete pronaći sve aktualne popuste i uštedjeti novce.

Najbolje je kupovati na akcijama i sniženjima, Često ne znamo gdje se nude popusti, ali zato postoje internetske stranice i portali koji nam u tome mogu pomoći. Donosimo vam popis nekih najpoznatijih i posjećenijih stranica za popuste.

1. Svi popusti.hr

Svi popusti.hr odlična je stranica na kojoj brzo i na jednom mjestu možete naći sve informacije vezane uz popuste u Zagrebu i ostalim većim gradovima u Hrvatskoj. Na stranici se nude popusti na hranu, putovanja, smještaj, događanja, edukaciju i sportske programe. Grupni popusti kreću se od 50 do nevjerojatnih 90 posto.

2. Popustolovac

Svatko tko redovito prati akcijske ponude i popuste sigurno je čuo za Popustolovac.hr. To je portal na kojem možete pronaći različite ponude kataloških proizvoda svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Sve što trebate napraviti jest upisati traženi pojam u tražilicu. Ako se registrirate ponude i popusti dolaze vam na e-mail adresu.

Popustolovac/Screenshot
Popustolovac/Screenshot

3. Ponuda dana.hr

Još jedna internetska stranica s ponudom popusta na putovanja, sportske programe, tečajeve, zdravstvene preglede, zabavu i rekreaciju. Ponuda dana.hr svim posjetiteljima nudi sve potrebne informacije. Svaka ponuda se brzo j jednostavno kupuje klikom na 0kupi’, a može se birati i način plaćanja.

Ponuda dana.hr/Screenshot
Ponuda dana.hr/Screenshot

>>>KAD KRENU POPUSTI: Saznajte što je najpametnije kupovati na sniženju (FOTO)

 

>>>SVE ZA MORE NA JEDNOM MJESTU: Što god vam nedostaje, naručite iz naslonjača

 


Komentari