Sve veći problem mnogih dama: Evo gdje u Zagrebu pronaći ženske cipele broj 42

Pixabay

Žene i cipele, treba li uopće objašnjavati s kolikom strašću funkcionira taj spoj. No, u posljednje vrijeme, sve je više žena koje muku muče s pronalaskom lijepih cipela broj 42 pa i više. Pričali smo sa nekoliko dama koje muči ta boljka i provjerili gdje kupuju cipele idealne za njihovu nogu. 

Dok nije bilo Deichmana napravila sam si cipele kod postolara. Super mi je bilo kod njega to kaj sam mu mogla nacrtati cipelu kakvu hoću i super ju je napravio.“, još jedna u nizu žena s većim brojem nam je rekla svoje iskustvo i dodaje kako je ipak svijetla točka Borovo gdje se nađu zanimljivi modeli po prihvatljivim cijenama. Osim što muku muče s pronalaskom cipela, žene s većim brojevima nerijetko pristaju na kuplju cipela na knap pa to stvara probleme poput žuljeva, ili nateknutih nogu, no kako nam kaže dama s kojom smo razgovarali i nema previše opcija na raspolaganju. 

Lijepe cipele mogu pronaći u Humanicu, ondje su izrazito skupe i imaju određene modele koji nisu atraktivni. Nešto veći broj nudi se u New Yorkeru (samo do broja 42), lijepe su i cijena im je prihvatljiva. Donedavno sam uspjevala naći cipele u Deichmannu (do broja 45)  i tamo nisu loše, ali su krute i neudobne, a ponuda također osrednja. Najbolje su mi jedne sandale koje sam naručila kod postolara i koštale su 250 kuna i to mi je bilo prihvatljivo”, tvrdi još jedna dama s kojom smo razgovarali, svima njima zajednička je želja da se ponuda cipela njihovog broja po zagrebačkim dućanima proširi. ”Rado bih imala lijepu cipelu, voljna sam platiti i veću svotu, ali cipela mora biti lijepa, ne želim nositi mušku cipelu na petu. Povremeno ok cipele nađem u Nami, zna se zaletiti kakav komac i u Guliveru, ali sve to nije ni izbliza dobra ponuda, sreća pa danas postoji internet, pa se dobre cipele mogu naručiti, ali kad sam bila mlađa to je bila teška patnja”, prepričava nam još jedna nezadovoljna žena. 


Komentari