STVORENE ZA PROLJEĆE: Mara Li torbice osvojit će vas unikatnim dizajnom i ekološki prihvatljivom izradom

Foto: Mara Li Facebook

S dolaskom toplijeg vremena vrijeme je i za ljetne torbe od laganijeg materijala. Upravo takve nudi Mara Li, odnosno Martina Vasari. Njezine torbice od recikliranog pamuka zaludile su Instagram.

Martina iz Kloštar Ivanića po struci je ekonomistica, ali je oduvijek bila zaljubljena u ručni rad. Svoju ljubav prema heklanju prenijela je u stvaranje torbica. Upravo je reciklirani pamuk bio Martinina inspiracija da počne izrađivati torbice.

Foto: Mara Li Facebook

Naziv brenda došao je od imena Martinine bake Mare, koja joj je prenijela ljubav prema ručnom radu. Martina je prve torbice poklanjala prijateljicama, ali ubrzo su izazvale širi interes i Martina je krenula s predanom izradom.

Foto: Mara Li Facebook

Najprepoznatljivije Mara Li torbice su okrugle, s dugačkom ručkom koja omogućava nošenje na jednom ramenu. Ponudu je Martina proširila na pismo torbice, ruksake, privjeske za ključeve, etuije za naočale, nosiljke za boce i ruksake za najmlađe.

Foto: Mara Li Facebook

Mara LI torbice su osim dizajnom prepoznatljive i po bojama. Martina u izradi koristi živahne boje poput crvene, zelene i žute, a u ponudi su i crne torbice koje pristaju na svaku kombinaciju. Na izradu jedne torbice Martina potroši oko pet sati.

Foto: Mara Li Facebook

Mara Li torbice izrađuju se od ekološki prihvatljivog recikliranog pamuka, a svaka torbica je unikatna. Osim gotovih modela, moguće je naručiti i personaliziranu torbicu putem Instagrama ili Facebooka.


Komentari