STVORENA ZA SELFIJE: Ova ručno rađena ogledala totalno će vas oduševiti

Foto: Linderior Instagram

Domaćim brendovima koji proizvode nakit i prirodnu kozmetiku pridružuje se sve više brendova koji se bave malo neobičnijim proizvodima. Jedan od njih je i Linderior, brend koji proizvodi originalna, unikatna, ručno rađena ogledala.

Linderior je pokrenula Sabina Gosarić, 28-godišnja vlasnica marketinške agencije iz Zagreba. Naziv dolazi od kombinacije riječi “lindo” i “interior”, što doslovno znači “lijep interijer”.

Foto: Linderior Instagram

Ogledala se izrađuju po narudžbi, a mogu se naručiti u raznim veličinama. Do sada su izrađivana ogledala od 24 do 82 cm u promjeru, ali je moguće zatražiti i druge dimenzije. Svaki dio materijala i pakiranja nabavljen je iz Hrvatske, što Linderior čini pravim domaćim brendom.

Foto: Linderior Instagram

Dostupna su ogledala “Luna” i “Nautica” koja oduševljavaju posebnim dizajnom. Odnedavno su u ponudi i asimetrična ogledala, koja do sad nisu bila dostupna na hrvatskom tržištu.

Foto: Linderior Instagram

Prvo ogledalo izrađeno je u srpnju prošle godine kada je osnivačica shvatila da nešto slično nije prisutno na našem tržištu. Ogledala se izrađuju s kvalitetnim konopom od stopostotne jute i kvalitetnog pamuka.

Foto: Linderior Instagram

Ogledala je moguće naručiti putem Facebooka ili Instagrama, a cijene se kreću od 85 kn za mala Luna ogledala do 700 i više kuna za velika ogledala.

Komentari