Stižu niske cijene: Za tjedan dana najpoznatiji outlet za hranu otvara svoju četvrtu trgovinu u Zagrebu

Jedini hrvatski lanac outlet trgovina hranom, zagrebački Žabac Food Outlet, širi poslovanje unatoč pandemiji koronavirusa.

Na svojem Facebook profilu najavili su da otvaraju svoj četvrti dućan s hranom po niskim cijenama, prvi u Novom Zagrebu. Riječ je o prostoru u gradskoj četvrti Travno, u prizmelju tzv. Mamutice, najveće zagrebačke i hrvatske stambene zgrade.

“Trgovina se otvara 1. srpnja, nalazi se u Ulici Božidara Magovca 9, na oko 400 četvornih metara i u njoj će biti 15 zaposlenih”, kaže vlasnik Žapca Mario Žamboki za Poslovni dnevnik.

Ovaj je potez prelaska Save bio dugoočekivan, pri otvorenju svakog dosadašnjeg Žapca rastao je broj upita građana i kupaca kad će biti na novim lokacijama pa je tako i najava novozagrebačkog Žapca stekla dosta pozitivnih komentara.

Poruka je to koja jasno govori da je koncept prodaje hrane po cijenama sniženima i do 50-90% u odnosu na istu takvu robu u “normalnim” trgovinama pun pogodak.

No, hoće li prvi food outlet južno od Save biti i jedini, planiraju li se i neki po drugim gradovima? “Moguće je da će ih biti još, a razmišljamo i u drugim većim gradovima otvoriti dućane”, kaže Žamboki.

On je sa suprugom Majom prvi Žabac, na 30-ak kvadrata, otvorio u kolovozu 2016. na početku Tkalčićeve nedaleko od Trga bana Jelačića u centru Zagreba. U asortimanu osim hrane (slatkiši, meso i mesne prerađevine, mlijeko i mliječni proizvodi, pića, svježe voće i povrće…) ima i sredstava za čišćenje i osobnu higijenu.


Komentari