SRETNI I ZADOVOLJNI ZAPOSLENICI KLJUČ SU USPJEHA: Uz Volvo XC40 već ste na pola puta

Kreativni i nadasve domišljati W. L Jacobs davne 1918. godine u Chicagu je došao na ideju osnivanja prve na svijetu agencije za najam automobila. Upravo je to godina od kada posluje Hertz. Od početnih svega 12 automobila koje je Jacobs kupio, do dan danas kompanija neprestano radi i  razvija se te polako ali sigurno u cijelom svijetu postaje sinonim za najam automobila.

Posluje u čak 150 država gdje u 4 500 poslovnica iznajmljuje preko 500 000 automobila godišnje. Ne čudi što upravo ova kompanija postaje sinonim za rentanje automobila, jer osim dugogodišnjom tradicijom i provjerenom kvalitetom diče se i pokrivanjem svih potreba koje trebaju privatnim ili poslovnim korisnicima; dnevni najam,  dugoročni najam ili upravljanje voznim parkom.

U današnjem ubrzanom i zahtjevnom vremenu sve je teže ostati konkurentan, pa se tvrtke okreću novim rješenjima. Jedno od onih koje daje najviše rezultata s najmanje posla jest dugoročni najam automobila. Dugoročni najam vozila puno je više od klasičnih i tradicionalnih načina nabavke ili kupnje automobila. Ono podrazumijeva i upravljanje voznim parkom, što je idealna opcija za tvrtke koje žele smanjiti trošak i usmjeriti sredstva na svoju osnovnu djelatnost.

Ukratko ćemo pojasniti na što točno mislimo kada kažemo „upravljanje voznim parkom“. Dakle, dugoročni najam vozila rješava klijente mnogih obaveza, kao što su održavanje automobila, registracija i osiguranje, servisiranje i popravci,  kupnja i zamjena ljetnih i zimskih guma, skladištenje guma te druge potrebne usluge. Uz to, uključuje i Pomoć na cesti 24 sata dnevno. Ova usluga tvrtkama omogućuje korištenje jednog ili više vozila u određenom vremenskom razdoblju, u zamjenu za fiksno mjesečno plaćanje.

Jednostavnije rečeno, ova usluga daje potpuno pravo korištenja vozila, a uklanja financijsko i operativno opterećenje povezano s posjedovanjem i održavanjem te papirologiju. Ovo je još idealnija opcija za zaposlenike tvrtki koje se odlučuju na dugoročni najam vozila, jer im time rješava mnogo briga, štedi im vrijeme i neupitno diže kvalitetu života.

Pogotovo ako im njihovi poslodavci  omoguće korištenje vozila poput Volva XC40 Recharge plug in hybrida, koje stoji 466 eura mjesečno. Ovim potezom poslodavci ne samo da će osigurati radnicima siguran put do posla, nego im pokazati koliko cijene njihov rad i žele ih u ‘svojim redovima’.

Krajnji rezultat je zadovoljan radnik, sretan poslodavac i u ovom slučaju manje zagađeni okoliš, jer Volvo XC40 hybrid štedi gorivo. Hertz u svojoj ponudi dugoročnog najma ima potpuno nova vozila koje korisnici mogu izabrati iz cjelokupne ponude vozila u Hrvatskoj. Ovo je idealna opcija za tvrtke koje žele imati nova vozila, izabrana i konfigurirana u potpunosti po njihovim željama, s tehnologijama najnovije generacije te za one kojima je briga o zajednici i okolišu visoko na ljestvici prioriteta.

Hertz kupuje (financira) automobil te ga iznajmljuje korisniku spremnog za korištenje. Mogućnost trajanja ugovora o najmu za nova vozila je od tri do pet godina, a idealno doba za planiranje dugoročnog najma jest upravo ono krajem godine, kako bi tvrtke u siječnju u nove poslovne izazove krenuli držeći jasan pravac kojim trebaju ići, volanom novog Volva XC40 Recharge plug in hybrida ili nekog drugog automobila po izboru.

Komentari