Sniženja još uvijek traju! Istražili smo gdje vas čekaju ovog vikenda

Vjerujemo kako svi već jako dobro znaju da su krajem 2019. godine tradicionalno počela velika sezonska sniženja. Odlični popusti u Westgate Shopping Cityju svake godine nas sve više iznenađuju a ponuda je veća i raskošnija.

U siječnju sniženja već naveliko vladaju, a u razmišljanju što i kad kupiti, pitanje koje svima prolazi kroz glavu – kako najbolje iskoristiti sezonsko sniženje?

Razmišljate koji je najbolji trenutak da kupite onaj divni kaput ili cipele, na koje ste još ovu jesen bacili oko?! Sad je idealno je vrijeme za to! Uhvatit ćete još veće popuste, ali i osigurati da ne ostanete bez svog toliko željenog komada odjeće ili obuće.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi.

Odlični popusti do čak 77% očekuju sve posjetitelje u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj.

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za cijelu obitelj:

Drage mame, ako tražite nešto za sebe, u H&M ponudi možete pronaći majice od 25kn, hlače od 35 kn, te odlične popuste do 70% na velik broj odjevnih komada.

Dragi tate, znamo da katkad shopping može biti više nego što ste tražili, zato smo sigurni da ćete biti oduševljeni ponudom iz Sancta Domenice.

Kako bi cijela obitelj istinski uživala, nismo zaboravili na ponudu za naše najmlađe. U najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj, na preko 5000m2, djeca mogu uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom prostoru osmišljenom samo za njih. I sve to uz animaciju i nadzor naših stručnih djelatnika, koji će se potruditi da im vrijeme kod nas ostane u nezaboravnom sjećanju.

Sve ovo više je nego dovoljan razlog za uputiti se već danas u omiljeni Westgate. Uživajte u gastronomskoj ponudi, zabavite se i ostvarite super popuste na sve što ćete trebati u novoj godini.


Komentari