SLUČAJNO ILI NE? U poznatom trgovačkom lancu kupili vreću krumpira, a u njoj pronašli kamenje (FOTO)

Glas Slavonije/ Nenad Bunoza

Kupci su se šokirali kada su htjeli pripremiti krumpire.

U Đakovačkom Lidlu prodaju se vreće krumpira od 10 kilograma s oznakom “Okusi zavičaja”, malo je reći da su se kupci neugodno iznenadili kada su pakiranje otvorili. Naime, osim krumpira, kojeg su planirano kupili, u vreći su pronašli i kamen.

Najzanimljivija stvar u cijeloj priči je što kamen izgleda gotovo identično kao krumpir, a da nije riječ o povrću Đakovčani su shvatili tek kada su ga krenuli pripremati za jelo. Za Glas Slavonije progovorio je šokirani Nenad Bunoza koji je kamen i izvagao.

Glas Slavonije/ Nenad Bunoza
Glas Slavonije/ Nenad Bunoza

“Ovo se dogodilo već nekoliko puta, tj. da u pakiranju krumpira kod pripreme i pranja otkrijete kako neki baš i nisu jestivi, imaju lijepu težinu od gotovo 220 grama, zaobljeni, ma milina, ali problem je što otkriješ da je to umjesto krumpira – kamen. Tako krumpir iste veličine teži približno 110 grama, a ovaj “krumpir” dvostruko. Budući da se to događa učestalo ne vjerujem da je slučajno, jer u mom zavičaju ipak ima više zemlje nego kamenja”, rekao je Bunoza.


Zbog ovoga je kontaktiran i Lidl, pogledajte što su imali za reći:

“U pakiranju tako velikih količina proizvoda, konkretno u ovom slučaju krumpira, može doći do pogreške. Naime, u usipnom košu iz kojeg roba dolazi na inspekcijsku traku nalazi se tona krumpira te je moguće da se potkrao i kamen koji jako nalikuje na krumpir te ga je bilo teško uočiti i izolirati.

Mi kao Lidl Hrvatska, razgovarali smo s našim dobavljačem, Bios d.o.o. iz Varaždina, čiji je spomenuti krumpir, te smo zatražili još strožu, detaljniju i opširniju kontrolu kvalitete prilikom pakiranja, a sve kako bi naši kupci uvijek dobili najkvalitetnije i najsvježije proizvode”.

Komentari