Slavonka otkrila što je sve kupila na Hreliću za sitniš: ‘Najslađe mi je tamo ostavljati pare!’ Žene su oduševljene

Hrelić (Foto: Matej Markovinović)

Već tradicionalno, nedjelja je kod brojnih Zagrepčana rezervirana za odlazak na najveći sajam rabljenih predmeta u Hrvatskoj Hrelić. Ovaj kultni buvljak nalazi se u Novom Zagrebu, zapadno od gradskog deponija Jakuševac. Ako želite proći najeftinije, Hrelić posjetite iza 11 sati jer kako sati odmiču, cijene padaju sve više i više.

Od antikviteta, ploča, knjiga, do odjeće, na ovom buvljaku pronaći ćete baš sve. Da su cijene niske, a ponuda bogata, posvjedočila je i Slavonka Vesna S. koja je na u FB grupi Ženski recenziraj otkrila svoje dojmove i izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

“Šešir kupljen za 10 kuna, novi, s etiketom i netaknuti. Isti takvi su oko 310 kuna na plažama. Suknja Zarina možda par puta i nošena. Nije imala etiketu, ali to je nebitno. Nosim donje rublje ispod, a i perem odjeću. Sandale oko 25 kuna, nove, u kutiji”, nabrojala je Vesna ponosno što je kupila i priložila fotografiju.

Vedrana S. (Foto: Privatna arhiva)

“Ne gadi mi se što je netko nosio. I u trgovini više ljudi isprobava, tako da razumijem i one koji kažu “gade mi se second shop-ovi i ta nošena odjeća”, ali također smatram i da su žešće zabrijali i da nema logike jer ima i puno nenošene odjeće s etiketom”.

Vesna smatra da cijena nije mjerilo kvalitete.

“Želim vas sve potaknuti na recikliranje, kupnju po sajmovima, pijacama, od starih, siromašnih ljudi. Znaju biti po cijele dane po užeglom suncu i asfaltu znaju, dok na dekici stvari prodaju za pet do 10 kuna.  Neki od njih ne žele prositi, a doista nemaju, prisiljeni su prodavati jer ne vide druge mogućnosti. Najdraži su mi sajmovi i najslađe mi je tamo ostavljati pare! Hrpetinu odličnih stvari sam kupila tamo; prsten 10 kn, sandalaa, kupaćih kostima, hrane, pića, povrća, sladoleda, ma svega!”, napisala je i zaključila da je Hrelić zakon.

Komentari