ZIMA U FOCHU: Raspoloženje podižu dobri kaputi, jakne i bunde!

Vanja Šolin

U Fochu dobro znaju – kad se temperature spuste, raspoloženje podižu dobri kaputi, jakne i bunde!
Dizajnerica Vedrana Šehagić u svojoj zimskoj kolekciji nudi savršene komade u kojima ćete izgledati sjajno i kada termometar pokaže ispod nule. Urbana ženstvenost, kao stvorena za sve poklonice sportske elegancije, glavno je obilježje ove modne linije, a vrhunski materijali jamče lako održavanje i dugotrajnost nošenja. Krojevi su trendovski s odmjerenom dozom klasike koja ih čini bezvremenima i stavlja u red najpoželjnijih business casual modnih marki na našem tržištu.

Prirodni materijali i odlične boje

Boje u zimskoj kolekciji su zagasite i tople, a odvažni iskorak je napravljen s prekrasnom crvenom nijansom koja ove sezone ima posebno mjesto na modnoj sceni.
Vedrana Šehagić za Foch bira materijale prirodnog sastava ili zanimljive mješavine koje se proizvode u najsuvremenijim tehnološkim procesima. Posebnu pozornost ova mlada dizajnerica posvećuje bundama koje su postale zaštitni znak Focha, a izrađene su od prirodnog ili luksuznog ekološkog krzna u kombinaciji s finim talijanskim velurom i kašmirom.

foch-mala

 

Kada je u pitanju ostatak kolekcije – haljine, bluze, suknje, hlače i popularni kardigani –Foch je vjeran materijalima europskog porijekla pa su nizozemski makoi, španjolske viskoze i talijanski štofovi glavna okosnica.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Osim u zagrebačkoj monobrend trgovini u Gajevoj 6, novu kolekciju FOCH možete pronaći u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.[/box]

Vedrana Šehagić je magistrirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a tijekom studija se okušala na različitim modnim natječajima, a osobito je ponosna na pobjedu koju je odnijela 2011. na natječaju Triumph Inspiration Award. Nagrađenim korzetom Vedrana je predstavljala Hrvatsku na završnom natjecanju u Berlinu, a njena vrlo zahtjevna rekonstrukcija renesansnog modela u futuristički, oduševila je publiku i članove žirija. Suradnju sa svojim fakultetom Vedrana je nastavila do današnjih dana na polju ispitivanja moderne tehnologije tekstilne industrije i inžinjerstva te objavila nekoliko znanstvenih radova.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Prvu samostalnu reviju s vlastitim brendom Avenue Foch Paris Vedrana Šehagić je imala 2010. na zagrebačkom Fashion Weeku, a najbolji komadi iz te kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu! Foch se tijekom godina razvio u restpektabilnu modnu marku, a Vedrana u okviru njega dizajnira nekoliko linija muške i ženske odjeće koje se najbolje mogu opisati kao business casual. Foch je danas prisutan u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji, a odnedavno ima i svoju vlastitu trgovinu u Zagrebu u Gajevoj 6.[/box]


Komentari