Vrijeme je za štednju!: Donosimo najjeftinija mjesta u Zagrebu

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Za sve one koji imaju ograničeni mjesečni budžet, na jednom mjestu vam donosimo jeftina mjesta u Zagrebu koja se isplati posjetiti. Ovo je primarno i najprikladnije za mnogobrojne studente koji obitavaju u gradu, a žele uštedjeti koju kunu.

ŽABAC FOOD OUTLET

Na prvom mjestu nalazi se kraljevska trgovina na čak tri lokacije u Zagrebu.  To je mjesto gdje možete pronaći vrhunske brendove uz nevjerojatne cijene. U njihovom asortimanu uvijek  ima velik broj artikala vrhunskih brendova u pola cijene, nekad čak i niže. Tamo možete pronaći sve za kućanstvo i za napuniti hladnjak. Jedna poslovnica je Tkalčićevoj ulici, druga u Tratinskoj, a treća u Importane centru.

Izvor: Žabac Food Outlet

LIJEPA.HR

One koje nisu znale, žene će se sigurno obradovati kada čuju za ovu trgovinu. Smještena je u POINT centru, a ima velik izbor kozmetike i parfema. Osim toga, cijene su niske zahvaljujući neposrednom putu do konačnog kupaca, bez posrednika. Prodaju i prozvode za muškarce te djecu, a onaj kome nije poslovnica usput, može naručiti stvari preko njihove web stranice.

Izvor: Lijepa.hr

CAFFE BAR ŽIRAFFA

Ovaj kafić je specifičan po svojim gostima, studentima, koji ga napune i sve ostale dane kada nisu studentske srijede. Ako još niste se “zagrijavali” prije pravog tuluma ili izlaska ovdje, vrijeme je da to učinite. Cijene su veoma pristupačne, kapacitet prostora je dovoljan za svakog koji se želi zabaviti i pri tome uštediti.

Izvor: Facebook

 RESTORAN NOKTURNO

Ako se odmaknemo od partijanerske strane, nudimo vam ovaj restoran kao provjereno jedan od najpristupačnijih i najboljih. Za sofisticirane večere, druženje s prijateljima ili jednostavno mjesto gdje možete se dobro najesti, a malo platiti. Ponuda je raznolika, ima sve od predjela do deserta. Kad smo već kod studenata, važno je spomenuti cijenu najvažnijeg elementa studentske prehrambene piramide, a to je pizza. Najjeftinija je 27 kuna, a najskuplja 60 kuna. Adresa ovog malog raja je Skalinska ulica broj 4.
Izvor: Nokturno

FIVE STAR OUTLET

Iako smo posvetili jedan poseban članak ovom novootvorenom prostoru, važno ga opet spomenuti i podsjetiti se na fenomenalnu ponudu. Ovo je prvoi outlet takve vrste u Hrvatskoj, a danas je otvoren na lokaciji bivšeg Europatradea u Sesvetama. U asortimanu  se nalaze brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Vilede, Make Up Revolutiona ili pak  Rossmana.

Ilustracija: Pixabay

KRAŠ DISKONT 

Vječni ljubitelji slatkog, imamo i za vas rješenje. Naime, ovdje je riječ o Krašovom diskontu koji se nalazi na Maksimirka cesti 132, a ima sve proizvode od Kraša po sniženim cijenama. Iako obožavamo Kraš, ali znamo da se ne mogu svi uvijek počastiti njihovim slasticama. Zato vam nudimo ovo kao jedno od rješenja da istovremeno zadovoljite svoj novčanik i poriv za slatkim.

Izvor: Facebook Kraš

 


Komentari