VOLI IH I NEW YORK TIMES: Sestre Boudoir napravile nešto što oduzima dah (FOTO)

Mladen Šarić

Već 15 godina kreativni dvojac uveseljava pripadnice ljepšeg spola.

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić već godinama oduševljavaju domaće, ali i sve regionalne fashionistice. Njihovu posebnost uočili su i brojni ugledni mediji, pa tako o njima redovno piše Harper’s BAZAAR, a poseban prilog o radu ove dvije regionalne kraljice couturea snimio je i ugledni svjetski medij, New York Times.

Koliko njihov modni svijet zapravo privlači ne samo domaće, već i svjetske posjetitelje govori i činjenica da sve turističke ture redovno zastanu ispred Boudoir ateliera te fotografiraju atraktivan rad Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić.

Drugim riječima, ove sestre su domaću, ali i regionalnu modnu scenu dovele su na jednu sasvim novu razinu.

46ee13e5-5524-452e-a3b1-d4e9a24c9095

 

Njihove kreacije svi žele 

Žene: bilo starije ili one mlađe, sve one žele imati njihove kreacije u svome ormaru upravo zato što svake sezone, svojim kampanjama izazivaju oduševljenja i ukazuju na to kako domaća moda zaista može parirati onoj svjetskoj koja nam se ponekad čini toliko nedostižnom. Međutim, njihov modni atelier Boudoir nalazi se u samom srcu Zagreba, točnije na adresi Radićeva 22 pa su kreacije kao da su došle iz najvećih prijestolnica mode, dostupne i našim damama.

383f1326-95ba-4636-8d28-32b084502048

Tako su kreativne sestre ovaj put osmislile prekrasne tunike idealne za nadolazeće proljetne dane. Čipka je glavni motiv, a kada ih vidite poželjet ćete ih odmah: možete ih kombinirati ili na tajice, traperice ili jednostavno dati mašti na volju i biti prava ambasadorica Boudoir svijeta i kraljica zagrebačkih ulica.

gggg

>>> Boudoir predstavlja kolekciju ‘En garde, Boudoir!’

>>> Boudoirke oduševile Cruise kolekcijom Fiskultura Gothlite! (FOTO)

>>> Provjerite ZAŠTO su nas BOUDOIRKE još jednom ostavile BEZ TEKSTA…


Komentari