Unikatne jakne s likovima Marlyn Monroe, Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor

FOTO: Ivana Dobrovoljec

Kolekcija je već djelomično rasprodana.

Nakon uspješne kolekcije traper jakni, došlo je vrijeme i za zimske. Mlada umjetnica i diplomirana modna dizajnerica iz Zagreba, Tatjana Grivić, nedavno je pokrenula svoj vlastiti brend s kolekcijom potpuno unikatnih jakni. Svaka je jakna jedinstvena te ručno oslikana bojama koje podnose pranje do 40°.

FOTO: Ivana Dobrovoljec
FOTO: Ivana Dobrovoljec

Kolekcija limitiranih zimskih jakni i dukserica je djelomično rasprodana još i prije nego što je ugledala svjetlo dana.

‘Neopisivo mi je drago kada mi se moji ‘stalni kupci’ unaprijed javljaju kako bi rezervirali i ugrabili određeni odjevni predmet.’, rekla je dizajnerica.

FOTO: Ivana Dobrovoljec
FOTO: Ivana Dobrovoljec

‘Ovaj puta sam se nakratko odmaknula od trapera i izbacila kolekciju avijatičarskih jakni od umjetne brušene kože koje su must have pieces ove zime. Pošto su jakne puderaste, neutralne boje i vrlo decentne, odlučila sam da će ilustracije biti izrađene samo u crnoj boji kako ne bi sa širokim spektrom boja narušila njihovu nježnost. Boja na tkanini je isto kao i kod traper jakni otporna na pranje tako da je održavanje same jakne vrlo jednostavno.’, objasnila je.

FOTO: Ivana Dobrovoljec
FOTO: Ivana Dobrovoljec

Na stiliziranim ilustracijama su se našle dive Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor te meksička slikarica Frida Kahlo. Inspiraciju je ovaj puta pronašla u starom Hollywood-u što i nje tako neobično s obzirom da su njezine jakne nedavno prepoznate u Las Angelesu:

FOTO: Ivana Dobrovoljec
FOTO: Ivana Dobrovoljec

‘Neopisivo sam sretna i zadovoljna što je moj rad prepoznat na vanjskom tržištu. Naime moja jakna je stigla u ruke Trevora Dahla, poznatog člana popularne američke grupe Cheat Codes. Nikad neću zaboraviti trenutak kada sam u mobitelu ugledala poruku sa potpisom Trevora gdje kaže da bi bilo sjajno naručiti od mene još stvari, kako je zainteresiran za suradnju te me poziva u LA.

Za nekog treba proći vremena kako bi ga primjetili, a ja sam imala tu sreću da je već nakon prve kolekcije moj rad zamijećen izvan granica Lijepe naše. Sada kada sam se bacila u ozbiljnu izradu kolekcije za Trevora i njegovu grupu, te za još nekoliko poznatih američkih pjevača, mislim da mogu reći da sa sigurnošću koračam prema cilju koji sam si zacrtala.’, rekla je.

FOTO: Ivana Dobrovoljec
FOTO: Ivana Dobrovoljec


Komentari