U Konzum stigao asortiman Polleo Sporta

Foto: PR

Iako cijelu zemlju zahvaća božićna euforija, Konzum je za svoje kupce pripremio nešto sasvim novo i drugačije za blagdansko doba godine. Dok većina ljudi kreće s pripremama za uživanje u slasticama i domjencima, Konzum u 34 odabrane prodavaonice diljem Hrvatske dovodi fitness kutke Polleo Sport u kojima će svaki kupac moći pronaći sve što mu je potrebno za aktivan i zdrav život.

„Prepoznali smo kako našim kupcima trebamo ponuditi proizvode i usluge koji će im pomoći kod uvođenja zdravijih navika u svoje živote. Logičan je izbor za to suradnja s regionalnim liderom u fitness industriji, Polleo Sportom. Drago mi je što danas, kad je svima na umu blagdansko obilje, možemo podsjetiti svoje kupce na to da treba paziti na svoje zdravlje, u svako doba godine. U Konzumu se trudimo pratiti nove trendove koji pozitivno utječu na poboljšanje kvalitete života naših kupaca, što ova suradnja i dokazuje“, izjavio je Nenad Blagus, izvršni direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma.

Prodaju proizvoda Polleo Sport u Konzumu obilježio je veliki Fit party na kojem su poznata lica fitness industrije srušila Zid loših navika. Riječ je o trometarskom zidu s ispisanim svim lošim navikama koje svakodnevno staju na put prema zdravom i aktivnom životu svakog pojedinca. Fit party održan je pod voditeljskom palicom Marija Valentića, uz vruće ritmove DJ-a te atraktivne zabavne sadržaje.

Na dan početka prodaje kupci su mogli degustirati nove proizvode te su se o njima informirali kod stručnjaka Polleo Sporta koji su odgovarali na sva pitanja.

„U cijeloj ovoj suradnji najbolja je nevjerojatna pozitivna energija te plemenit cilj zvan zdrav život svakog pojedinca. Mislim da je pametno da se u ovo vrijeme godine podsjetimo na to da je zdravlje naše najveće bogatstvo, a upravo na njega najmanje pazimo i najmanje smo na njemu zahvalni. Misija Polleo Sporta oduvijek je bila promovirati aktivan i zdrav život te tom filozofijom dotaknuti što više ljudi. Drago nam je što je Konzum stao uz nas da nam u tome pomogne“, zaključio je Zoran Pribičević, glasnogovornik Polleo Sporta.

Zahvaljujući ovoj suradnji, kupcima je u Konzumu na raspolaganju široka ponuda proizvoda iz asortimana sportske i zdrave prehrane Polleo Sporta, poput proteinskih pripravaka, energetskih napitaka i sokova, vitamina i minerala, proteinskih čokoladica i brojnih drugih.


Komentari