U centru Zagreba otvara se dugoiščekivano makeup carstvo

Interes za brendom NYX Professional Makeup ne prestaje rasti

U subotu 2. prosinca, Zagreb će dobiti novo makeup carstvo u centru grada. NYX Professional Makeup u Ilici 19 otvara novu trgovinu, najveću do sada u Hrvatskoj.

Uz dobru zabavu, prvih 600 kupaca očekuje poklon – kultni Lip Lingerie tekući mat ruž, dok je za prvih 100 kupaca uz ruž rezervirana i kozmetička torbica Lippie Case. Posjetitelji će na otvorenju imati priliku družiti se i s poznatim trendsetericama i blogericama poput Jelene Perić, Amadee Muše i brojnih drugih. No iznenađenjima tu nije kraj, svi su pozvani 2. prosinca od 11 sati na veliko otvorenje u Ilicu 19.

product visual1

Otkako je prošle godine stigao u Hrvatsku, interes za brendom NYX Professional Makeup ne prestaje rasti, a zaljubljenice u makeup od sada će na novoj lokaciji moći pronaći još širu ponudu profesionalne kozmetike visoke kvalitete i to po pristupačnim cijenama. Brand NYX Professional Makeup kontinuirano donosi inovativne proizvode te najnovije trendove u svijetu ljepote, stoga svakog kupca u Ilici 19 očekuju proizvodi koji po prvi puta stižu u Hrvatsku.

product visual 4

 


Komentari