TROŠI PAMETNO: Nepisana pravila kupovine na sezonskim sniženjima

yournorthcounty.com

Čekali smo ih i napokon dočekali ta čuvena zimska sniženja.

Kako biste pametno iskoristili popuste uvijek je dobro potražiti one komade koji su vječni klasici. Tako se na sniženjima uvijek traže kvalitetan kaput koji će vam odlično poslužiti za iduću godinu ili pak jednobojne gležnjače koje možete nositi i u proljeće i u jesen.

Nije na odmet kupiti i običnu bijelu ili pak crnu bluzu koju možete kombinirati za sve prigode. Ključ kvalitetnog korištenja sniženja je da ne kupujete nešto što vam ne treba pa nikada nemojte u kupovinu ići prije nego što ne pregledate police u svom ormaru. Prvo napravite čistku i vidite što vam doista treba pa se onda bacite u lov po trgovinama.

Nemojte uzeti previše novca jer većina žene (htjele mi to priznati ili ne) kupuje i preko limita, a onda češće uzmemo nešto što nam se povlači po dnu ormara. Još jedna bitna stvar je da istražite ponudu, nemojte sve potrošiti u prvom butiku jer nikad ne znate što vas čeka, dajte si vremena i malo truda.

Uvijek tražite stvari poput balonera, kožne jakne, obične majice i ostalih “osnovnih” komada koje ćete vrlo lako moći kombinirati i nemojte nešto kupiti ako vam se doista ne sviđa, točnije samo zato jer je jeftino i vaš broj.


Komentari