Tradicionalni ‘Dani vjenčanja’ u Westgateu: Predstavljeni najnoviji trendovi vjenčanica

Ovaj vikend smo posjetili već tradicionalne Dane vjenčanja u Westgate Shopping Cityju.

Iz prve ruke smo imali priliku saznati trendove u vjenčanoj modi, te kako cvijećem i kolačima dodatno uljepšati dan iz snova, koje je vjenčano prstenje u trendu i pregršt drugih korisnih informacija.

 

Posjetitelji su tijekom dva dana uživali u brojnim sadržajima koje je ponudilo i predstavilo stotinjak izlagača. Na jednom mjestu se moglo pronaći sve potrebno za vjenčanje iz snova; fotografi, bendovi, sale, slastice, cvijeće, prstenje, mali detalji poput svilenih ogrtača za mladenke, naravno predivni modeli najnovijih trendi vjenčanica i još mnogo, mnogo toga.


Među ostalim, u programu su sudjelovali glazbeni gosti, Nenad Kumrić Charlie, Beta Sudar, Roko Vušković i Antonija Šola, bila je tu i prezentacija make-upa, plesne prezentacije te ono najvažnije i najprimamljivije budućim mladenkama – velika modna revija s modelima vjenčanica poznatih brendova poput Salona vjenčanica Ljubav, HD Style, Vjenčanica Borneo i Modnog studia Nina.

Kao najvažniji trend s modne revije izdvojili su se minimalistički modeli čistih linija na nešto jednostavnijim kreacijama, a kao nadolazeći favorit i trend za 2020. definitivno bi uvrstili luksuzne modele ručno izrađenih vjenčanica.

Uz odličan i raznovrstan popratni program, vjerujemo da su budući mladenci Dane vjenčanja posjetili kako bi se upoznali s trendovima vjenčanja u 2020., te naravno iskoristili priliku da prikupe odlične popuste koje su za njih pripremili izlagači, i tako im olakšali proces organizacije vjenčanja.

U nastavku pogledajte ponudu i atmosferu Dana vjenčanja. Vjerujemo kako će prizori od ovog vikenda biti više nego dovoljan poziv na sljedeće Dane vjenčanja u listopadu 2020. u Westgateu.

Komentari

loading...
-->