Terme Tuhelj: Pripremite se za ljeto u mjesecu zdravlja i rekreacije

Press

Savjete o zdravoj prehrani i pravilnom korištenju Svijeta sauna upotpunit će konzultacije s kozmetičarima i fizioterapeutima.

Svakog proljeća ista priča. Počinjemo vježbati i zdravo se hraniti. Nažalost, kao i s novogodišnjim odlukama i ove proljetne kratkoga su vijeka. Da biste ovo ljeto dočekali spremni na raspolaganju su vam odlični programi Terma Tuhelj koji će vam pokazati da se na iznimno ugodan način može doći do željenih rezultata.

Savjete o zdravoj prehrani i pravilnom korištenju Svijeta sauna upotpunit će konzultacije s kozmetičarima i fizioterapeutima, a sve što naučite moći ćete primjenjivati i kod kuće. Za neograničeno uživanje u svijetu sauna i kupanje na Vodenom planetu osmišljen je poseban paket Proljetno buđenje osjetila, a kao iznenađenje tu je i poklon s 50 posto popusta za drugu osobu.

Press
Press

Uz šetnju, nordijsko hodanje i vožnju biciklom, tu su i dodatne aktivnosti koje će vaš boravak učiniti još zanimljivijim i učinkovitijim. Iako smo svi naviknuli vježbati na suhom, vježbe u vodi pružaju još bolje rezultate. Zbog otpora koji se u vodi stvara mišići rade aktivnije i efikasnije. To možete provjeriti svakog dana u 11 sati, a za što kvalitetniju izvedbu pobrinut će se stručni tim fizioterapeuta. Za one koji žele aktivnije vježbanje svakako se preporučuju plesni aqua aerobic u 17 sati te fitness centar i grupne vježbe u polivalentnoj dvorani.

Njega tijela i sauna za vrijeme toplih dana

Svibanj donosi posebne tretmane za njegu tijela kao što su masaža termalnim blatom i podvodna masaža snižena čak do 20 posto. Nakon opuštanja u SPAeVITA centru, probudite osjetila u Svijetu sauna gdje ćete doživjeti poseban teatar programa svakih sat vremena. Aroma program vrtloženja zrakom nešto je što morate probati, a sauna majstori ga izvode u 14, 16. 18 i 20 sati, te u dodatnim terminima petkom i subotom u 22 sata i nedjeljom u 19 sati.

Press
Press

Zdravom načinu života, potrebno je dodati i zdravu prehranu. U svim jelovnicima Terma Tuhelj potražite jela označena jabukom s najboljom kombinacijom nutritivnih elemenata i hranjivih sastojaka. Ova vitalna jela možete pripremiti i kod kuće, a više o začinima i njihovoj primjeni, te o hladno prešanim uljima saznajte u razgovoru s kuharom koji u restoranu Lati pred vama priprema jela.


Komentari