SURADNJA HÖGL-A I NADE DOŠEN: Dizajnerska kolekcija s hrvatskim potpisom (FOTO)

press

Högl i DNK by Nada Došen – spoj koji oduševljava
Högl Shoe Fashion već tradicionalno na pragu nove sezone u svojoj trgovini u Ilici 12 predstavlja aktualnu kolekciju i svaki put poziva u goste nekog hrvatskog dizajnera. Ove jeseni se kao gošća pridružila glasovita dizajnerica Nada Došen i pokazala dio svoje iznimne kolekcije DNK.

press
press

Minimalističku, reduciranu od svih kićenosti, kolekciju DNK Nade Došen sjajno su upotpunili šeširi iz Ateliera Kobali, a svaki model cipela Högl odlično je podržao i naglasio ovu jedinstvenu modnu priču.

“Jednostavnost, geometrija, postizanje balansa između oštrih i mekih linija u kroju, suprotstavljanje nježnog i strogog bilo u tkanini, bilo u silueti – to je igra koja me zaokuplja i veseli, a sve s ciljem postizanja skladnog izgleda namijenjenog ženama koje rado odjećom naglašavaju svoju osobnost. Veseli me ova suradnja s Höglom, a osobito činjenica da su se uz moje kreacije sjajno uklopili posve različiti modeli cipela – čak i oni za koje sam pomislila da su nespojivi!” – kaže Nada Došen.

press
press

Högl za nastupajuću sezonu jesen/zima nudi široki spektar modela – od dobro poznatih i omiljenih klasičnih do trendovskih među kojima se posebno ističu oni s blok potpeticama i modeli koji su ukrašeni Swarovski kristalima. Kada su čizme u pitanju, zvijezde sezone su one koje sežu iznad koljena i to u svim materijalima – finoj glatkoj koži, veluru ili u kombinacijama s elastičnom tkaninom. Osim crne i antracit koje preovladavaju u kolekciji, od boja su zastupljene i crvena u više tonova, tamnoplava, zelena te boje konjaka i pijeska, a u borbi za modnu prevlast još uvijek se dobro drži i zmijski uzorak.

hogl_dosen_kobali-5

Glumica Sanja Vejnović izvrsno se snašla u ulozi voditeljice, a za sugovornicu je imala doajenku mode Tihanu Harapin Zalepugin koja je posjetiteljiva otkrila tajnu kako ostati mlad na modnoj sceni. Posebna gošća ovo zanimljivog događanja bila je aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna koja je prisutne oduševila svojim iznimnim pjevačkim nastupom.

revija-3_

Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku je osmislila Zdenka Mihelj, a za frizure se pobrinuo vrhunski tim salona Studio Marcela.

Högl Store u Ilici 12 bio je premali za sve poklonice mode, a među njima su bilei znanstvenica Rebeka Mesarić Žabčić, poduzetnice Sanja Paprenjak i Ana Lisak, dizajnerica Vedrana Šehagić, spisateljice Sanja Pilić i Rosie Kugli, blogerice Sisterstime LA i Ivana Dobrovoljec, novinarke Anita Malenica i Ljiljana Vinković i mnogi drugi.

hogl_dosen_kobali-4

Poglede posjetitelja je posebno plijenila bivša misica, prelijepa Antonija Bračulj kojoj je ovo bio prvi izlazak u javnost nakon rođenja kćeri Lene.

Komentari