(VIDEO) ŠTO POKLONITI MAMI? Pogledajte ove genijalne ideje i razvucite joj osmijeh na lice

Youtube

 Majčin dan obilježava se druge nedjelje u svibnju,  učinite ga posebnim.

Kad god kupim majci poklon ona odmahne rukom i kaže “nisi trebala trošiti”. Pa ni ne morate potrošiti ogromne svote da bi ste na simboličan i lijep način pokažete koliko vam je stalo do nje. Poklon od srca zasigurno će ju oduševiti i izmamiti osmijeh i suzu radosnicu.

Svim majkama čestitamo njihov dan, a vi to možete učiniti na sljedeće načine:

Napišite joj pismo

Napišite iskreno pismo svojoj majci. Prisjetite se nekih lijepih, ali i tužnih trenutaka u kojima vam je bila potpora i recite joj to. Ne morate se truditi i koristiti epitete ili biti pjesnička duša. Smo zapišite tijek svojih misli na običan bijeli papir i učinite joj ovaj dan posebnim

Poruke u staklenci

Sigurno u ostavi imate neku  staklenku koja stoji prazna. Napišite u nju kratke personalizirane poruke. Primjerice: “mama volim te jer najbolje kuhaš”. Recite joj da svaki dan čita po jednu, a napišite ih što više. Sigurni smo kako ćete naći barem 100 razloga zašto volite svoju majku.

dailysavings.allyou.com
dailysavings.allyou.com

Stara fotografija u novom ruhu

Pronađite neku vašu zajedničku obiteljsku fotografiju. Uzmite karton ili papir i na njega u sredinu zalijepite sliku i okolo napišite razloge zbog kojih volite svoju majku,ukrasite to šarenim bojama. Možda je najbolje da napišete nešto o toj fotografiji kao sjećanje na taj lijepi dan.

Majkama nisu potrebne velike, skupe i luksuzne stvari. One su zadovoljne i sretne  ovim malim znacima pažnje ili tek jednom simboličnom ružom.

Pogledajte još neke kreativne ideje:

 


Komentari