SINSAY I MOHITO OTVORILI SVOJA VRATA U AVENUE MALLU

Mohito
www.avenuemall.hr

Dvije poznate trgovine Sinsay i Mohito za sve ljubiteljice mode od danas nalaze se u Avenue Mallu.

Mohito predstavit će novi koncept u Hrvatskoj i prezentirati drugačiji doživljaj kupovine kroz interaktivnu simulaciju modne piste, dizajnersku rasvjetu u kombinaciji s najnovijim LED rješenjima i wi-fi zonom za kupce.

Osim standardnih linija kao Gold Label, Celebration ili Office, od nedavno dio kolekcije čini linija Athleisure. Kombinacija fitnessa i mode nije novost, ali u moru sličnog asortimana, Athleisure je fenomen koji se izdvaja neobičnim spojem casual i glam stila.

S druge strane najjnoviji Sinsay odiše mladenačkim stilom i ove godine obiluje raznolikostima i spaja ideju džungle s pulsom grada: jarke boje nasuprot nježnim pastelnim tonovima, razigrani trendi printevi i moderni rezovi na klasičnim komadima poput tunika, haljina ili jakni, urbane siluete inspirirane sedamdesetima, klasične traperice s dodatkom mornarskog stila.

Iskoristite jedinstvenu priliku svaki dan od 12. do 15. svibnja i ostvarite 20% popusta na određeni asortiman dok u Sinsayu možete besplatno nalakirati nokte.

Izvor:  avenuemall.hr


Komentari