Saznajte radno vrijeme centra za obiteljski shopping Westgate Shopping City ovih blagdana

Foto: Westgate

Obiteljski centar shoppinga i zabave, Westgate Shopping City, na Badnjak će raditi po skraćenom radnom vremenu, a na Božić i Štefanje centar neće raditi. Na Badnjak je radno vrijeme Westgate Shopping Cityja od 10 do 17 sati kada će Centar zatvoriti svoja vrata do 27. prosinca.

Radno vrijeme

24.12. | 10 – 17h
25.12. | ne radi
26.12. | ne radi
27.12. | 10 – 21h
Osim dobrog shoppinga, Westgate Shopping City se pobrinu da se svi dobro zabave. Svaki dan od 12 sati je otvoreno najveće unutarnje klizalište, a za glazbenu podlogu shoppinga su zaduženi najbolji domaći DJ-i.
Sutra vas očekuje najzabavniji noćni shopping u Hrvatskoj, dok će vaše najmlađe darovati Djed Božićnjak. Također, od 17 sati Westgate Shopping City za vas umotava poklone.
Foto: Westgate

U subotu nastavite s Late Night Shoppingom, a u 19 sati će vas zabaviti grupa “Pravila igre”. Za vaše najmlađe tu je lutkarska predstava “Božićno ogledalce”, dok je za sve sportaše organizirana Westgate Božićna utrka. Od 10 do 22 sati prezentirat će se proizvođači domaćih proizvoda i rukotvorina.

Foto: Westgate

U nedjelju za vas kuha Špiček sa svojom kuhačom, dok se zabava nastavlja za vaše najmlađe uz interaktivnu predstavu “Audicija za vilenjake”.

Foto: Westgate


Komentari