Šarmantan nakit Ive Viljevac s kojim ćete otploviti u ljeto!

PRESS

Dizajnerica nakita Iva Viljevac pripremila je minimalističku kolekciju nakita koji cijelo ljeto nećete skidati. Kao zaštitni znak kolekcije pojavljuje se omiljeni simbol dizajnerice-sidro.

Svi modeli narukvica, ogrlice i naušnice unutar „Total anchor“ kolekcije dolaze u 3 varijante: srebrnoj, srebrnoj s 24 karatnom pozlatom i srebrnoj s 24 karatnom rozom pozlatom.

Osim kvalitetnih privjesaka od srebra, liniju upotpunjuje poludrago kamenje u raznim bojama.

Ova kolekcija ne poznaje ograničenja – namijenjena je i ženama i muškarcima, svim uzrastima i nosiva je u svakoj prilici.

„Prilikom razrađivanja dizajna i same izrade nakita pažnju sam pridala svakom detalju. Ideja je bila napraviti ne samo ljetni „it“ komad nakita, već kvalitetan, dugotrajan i elegantan komad nakita koji ćete nositi cijele godine. Što god iz kolekcije izabrali to će vas podsjećati na ljetne dane, more i sol u kosi.“

Nakon nekoliko uspješnih godina rada iza sebe te širenja po domaćem i inozemnom tržištu, dizajnerica Iva Viljevac ovom je kolekcijom učinila odmak i uspješno spojila „fine“ i fashion“ u svijetu nakita.

Cijelu ponudu nakita iz nove “Total anchor” i prijašnjih kolekcija možete pogledati i naručiti putem službene Facebook (www.facebook.com/ivafashionjewelry) ili Instagram (iva.jewelry) stranice.

Komentari

Komentari