RADNO VRIJEME ZA DAN DRŽAVNOSTI: Provjerite do kada će poslovati supermarketi

FOTO: flickr

Većina trgovina bit će otvorena.

Najveći supermarketi i trgovine u Zagrebu u subotu, 25. lipnja, na Dan državnosti, ipak će biti otvoreni. Međutim, neke prodavaonice zatvorit će se već u 14 sati, a mi smo provjerili točno radno vrijeme najvećih trgovina i marketa u Zagrebu.

Tržnice neće raditi!

Obavještavamo cijenjene potrošače i sve korisnike usluga podružnice Tržnice Zagreb, da na državne blagdane, srijeda, 22.lipnja 2016. godine, Dan antifašističke borbe i subota, 25. lipnja 2016. godine Dan državnosti , tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta i Zelena tržnica, neće poslovati.

KONZUM

Većina Konzumovih prodavaonica na Dan državnosti će raditi do 13 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na ovom linku.

BILLA

Većina Billa prodavaonica u subotu će biti otvorene. Neke od njih bit će otvorene čak do 20:00 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na linku.

LIDL

Sve Lidlove prodavaonice na Dan državnosti bit će otvorene. Neke od njih bit će otvorene do 21 sat, a radno vrijeme svake prodavaonice zasebno provjerite ovdje.

SPAR I INTERSPAR

Većina trgovina Spara i Interspara u Zagrebu bit će otvorena. Dok će Interspar trgovine raditi do 21 sat, Spar će biti otvoren do 18. Detaljne informacije o radnomom vremenu u četvrtak provjerite ovdje za Spar prodavaonice, a za Interspar kliknite na link.

KAUFLAND

Trgovine Kaufland će većinom biti otvorene do 21 sat., a za detaljni pregled kliknite ovdje.


Komentari