Pročitajte gdje vas sve čekaju veliki popusti za Crni petak

pixabay.com

Crni petak, za koji mnogi misle da je američka izmišljotina, na mala vrata došao je i kod nas. Veliki popusti koji trgovci nude čak i one nesklone kupovini natjeraju da posegnu u novčanik. Mi vam donosimo popis trgovina i shopping centara s najvećim popustima.

Arena centar

Popusti se kreću od 15 do 50 posto zavisno o trgovini. Skoro svi dućani sudjeluju u “crnom blagdanu kupovine”, tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Popis svih dućana možete pronaći ovdje.

Avenu Mall

Iskoristite do 70 posto popusta u preko 50 omiljenih trgovina. Uljepšajte se u beauty kutku od 17 do 20 sati. Osim najboljeg shoppinga, očekuje vas i odlična zabava uz stilisticu Almu koja bira najbolje komade s popusta za žene i muškarce. Makeover ovoga puta očekuje i snažnije polovice jer povodom Movembera, sređuje frizure i stilizira brade. Popis trgovina pogledajte ovdje.

City Center one

U ovom shopping centru kupovina traje sve do 22 sata, a popis svih trgovina pogledajte ovdje.

Garden Mall

Black Friday u centru Supernova Garden Mall donosi vam odlične pogodnosti u brojnim trgovinama. Pripremite se za najbolji shopping i fantastične uštede. Pronađite trendi kombinacije za hladnije dane, odaberite savršen dar za dragu osobu ili se opremite za zimske radosti. Provjerite što su vam pripremili omiljeni brendovi ovdje.

West Gate

Black Friday manija zahvatila je i Westgate Shopping City, a Adidas, Reserved, H&M, JYSK, Yamamay i drugi su pripremili popuste najbolje popuste koji sežu i do čak 70 posto. Popis možete pogledati ovdje.


Komentari