Prilika za najstrastvenije navijače Vatrenih: Na kakvom televizoru gledati Svjetsko prvenstvo u nogometu?

Obožavatelji ste Svjetskog prvenstva u nogometu i strastveni navijač Vatrenih? Onda je ovo odlična prilika za vas, ali i savršeno vrijeme za kupnju novog televizora na kojem možete pratiti sve utakmice i događanja!

Moj-toner.com Vam daruje novi smart TV LG za najbolji doživljaj Vatrenih u Rusiji!

Naručite putem Moj-toner.com do 14. lipnja i svaka Vaša kupnja ulazi u bubanj za izvlačenje novog smart TV LG 55UJ620V, 139 cm, wifi, 4K, HDR.

U 2017. godini Moj-toner.com proglašen je najboljom web trgovinom u kategoriji, nagrađen kao top izbor korisnika. Nudi najširi izbor tonera za kućnu i uredsku upotrebu, printere svih renomiranih proizvođača te ostali uredski i školski pribor s više od 30.000 artikala u ponudi. Dugogodišnjim iskustvom i uvođenjem 100%-tne garancije kvalitete stekli su povjerenje više od 20.000 zadovoljnih korisnika.

Internet kupnja omogućuje jednostavniju i jeftiniju kupnju zbog čega je i postala najbrže rastući prodajni kanal. Moj-toner Vam osigurava besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 200 kuna u roku od 48 sati.

Izvlačenje sretnog dobitnika održat će se 15. lipnja 2018. u 10 sati. Detalje o nagradnoj igri saznajte na web stranicama www.moj-toner.com.

Sretno!


Komentari