PREZENTIRAJU HRVATSKU: Pogledajte tko se ogrnuo NES SPORTSWEAR skijaškim odjelima (FOTO)

PR

Po prvi puta u povijesti skijaških brendova, NES Sportswear odlučio je odjenuti osobe koje nisu profesionalni sportaši luksuznim skijaškim odijelima.

Nakon brojnih javnih ličnosti koje su otvarale spektakularnu skijašku sezonu u Nassfeldu, ali i same Kraljice regionalne estrade ili kako ju nazivaju balkanskom Madonnom, Severine, Nassfeld je novu sezonu odlučio otvoriti umjetnicima.

DIJANA

Jedna od najtalentiranijih dizajnerica mlađe generacije Diana Viljevac, poznati redatelj i glumac Miran Kurspahić, koreograf, redatelj, glumac i pjevač Igor Barberić i kraljice regionalnog couturea Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje se kriju iza modnog brenda Boudoir, nova su lica s kojima Nassfeld otvara sezonu skijanja 2015/2016.

BER

Ambasadori koji su naslijedili Severinu upravo putuju za Nassfeld gdje će biti dočekani od strane Hrvatske, ali i Austrijske delegacije te će se družiti sa novinarima iz cijele regije u luksuznom Falkensteiner hotelu. Diana Viljevac, Miran Kurspahić, sestre Boudoir i Igor Barberić dobili su mogućnost prezentirati Hrvatsku u Austriji na najbolji mogući način, a i samim time privući još više Hrvata na skijanje u Nassfeld. Ne sumnjamo kako će opravdati očekivanja i čast koju su dobili te se radujemo njihove dojmove iz Nassfelda pratiti na njihovim Instagram profilima.
BUDOIR

Osim toga, po prvi puta u povijesti skijaških brendova, NES Sportswear odlučio je odjenuti osobe koje nisu profesionalni sportaši luksuznim skijaškim odijelima te su za Dianu Viljevac, Mirana Kurspahića, Igora Barberića i sestre Boudoir (Martinu Čičko Karapetrić i Moranu Saračević) izrađena posebna skijaška odijela po njihovim idejama.

PR
PR

Komentari