PRAVI ZAGREBAČKI SHOP: Gospon Fulir je furt moderan i oduševljava svojim proizvodima

Gospon Fulir

Gospon Fulir za sve dame koje vole gentlemene.

Nakon izvrsnih zimskih poklon paketa za muškarce, Gospon Fulir je odlučio ovo proljeće posvetiti ženskoj publici. U ponudi jedinog hrvatskog pomade shopa tako se od sada mogu pronaći ženske majice dugih rukava. Izrađene su od kvalitetnog pamuka i dolaze u dvije boje, sivoj i tamno plavoj, svaka sa svojim prigodnim natpisom. Namijenjene su svim ženama koje vole gentlemene, te ne ostaju ravnodušne na šarm, pristojnost i geste svakog pravog gospodina.

One su samo jedan od noviteta Gospona Fulira, koji nam ubrzo priprema zanimljive događaje te mnoge gentlemenske novosti.
Prekrasne majice idealan su komad za ovo promjenljivo vrijeme. Ne zna se da li bolje odgovaraju tokom kišnih i vjetrovitih dana ili prilikom toplih travanjskih večeri. Savršeno odgovaraju uz traperice i tenisice, mogu se kombinirati i na marte, čizme i cipele na petu, pa su zato pravi IT komad ovoga proljeća, koji bi svaka dama morala imati u svom ormaru.

Siva varijanta nosi legendarni izraz gospona Fulira „Küss die Hand“, a tamno plava u prvi plan stavlja obilježja samog brenda Gospon Fulir. Osim izvrsnim dizajnom, majice se mogu pohvaliti i pravom hrvatskom proizvodnjom.

Kupiti se mogu na www.gosponfulir.com po cijeni od 270 kn ili u Gospon Fuliru na Zavrtnici 17.


Komentari