POZNATE HRVATICE LUDE ZA NJEZINIM NAKITOM: Obožavat ćete ga i vi

PR

Ne postoji žena na svijetu koja ne voli nakit. Jednostavno ne postoji.

Poznata hrvatska dizajnerica nakita Iva Viljevac (Iva Viljevac Fashion Jewelry), sestra još poznatije dizajnerice Diane Viljevac svake sezone predstavlja kolekcije muškog i ženskog nakita koji oduševljava sve dame Lijepe naše.

IVA VILJEVAC AFRO MAŠNICE (5)

“Nakit treba biti konkretan, skladan i elegantan, ali unatoč eleganciji on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči. – To je ono čime se vodim. Želim da Iva Viljevac Fashion Jewelry ljudima bude zanimljiv, poseban i nosiv. Nakit koji nosimo govori puno o nama. – Upravo zbog toga moj nakit je vrlo raznolik kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne strane te maštovitost, hrabrost i samosvijest s druge strane. Svaki komad nakita napravljen je uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi.” izjavila je Iva Viljevac

glavna fotografija_IVA VILJEVAC AFRO MAŠNICE (1)


Iva Viljevac svoje je malo modno carstvo nakita počela graditi prije par godina, a već se može pohvaliti da su njen nakit nosile neke od najvećih hrvatskih zvijezda, ali i pjevačica Jelena Rozga.

IVA VILJEVAC AFRO MAŠNICE (7)

Sve informacije o prekrasnom, ručnom izrađenom nakitu mlade dizajnerice Ive Viljevac možete potražiti na službenoj facebook stranici Iva Viljevac Fashion Jewelry ili na adresi Diana Viljevac showroom, Šenoina 11, drugi kat.

IVA VILJEVAC AFRO MAŠNICE (6)

Komentari

loading...