POSLOVNA, ALI SVEČANA: Nova kolekcija Twinsa osvaja sve modne piste, evo i zašto! (FOTO)

Foto: Goran Čižmešija

Nova kolekcija TWINSA jednostavno će vas oduševiti. 

U novoj bezvremenskoj kampanji brenda TWINS čije revije možemo gledati u sklopu najvažnije modne manifestacije u Hrvatskoj, ali i regiji, Schwarzkopf Cro A Porteru, čije suvremeno lice hrvatskog chica ponovno neopisivo i damski iscrtavaju Damir Begović i Domagoj Štimac, u prvoj suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom zajedno predstavljaju kolekciju koja je majstorski spoj sporta i duha couturea s vlastitim rukopisom. Slojevita igra vune, pravog krzna, svilene organze i boja hrvatske trobojnice, upotpunjene zlatnim ordenima, temelj je koji savršeno zaokružuje ovu priču inspiriranu Hrvatskim narodnim preporodom.

twins kolekcija
Foto: Goran Čižmešija

TWINS silueta je ekstremno pripijena i naglašena, ili izrazito oversized, ističući pad i teksturu bogatih tkanina. Od čistih formi do raskošne oversized dugmadi, TWINS vizija moderne žene fokusirana je na luksuz od jutra do mraka kroz bogate kapute, poslovne kostime, ženstvene haljine i kombinezone. Ovom raskošnom poslovnom i svečanom kolekcijom prikazuje se TWINS žena čiji je stil odvažan, ali i profinjen.

Foto: Goran Čižmešija
Foto: Goran Čižmešija

Kolekcija koja je od svog predstavljanja doživjela ovacije publike i modne kritike ispisana je u scenariju o zimskoj paleti tonova koja se nosi uz bogate komade nakita i raskoši. Ugođaj upotpunjuje lokacija na kojoj je kampanja snimljena, a riječ je o predivnom interijeru Kina Europa, gdje je bajkovita kolekcija ponovno oživjela.

Foto: Goran Čižmešija
Foto: Goran Čižmešija

 


Komentari