POSEBNO IZDANJE JAGERMEISTERA: Boca s hrvatskom zastavom u povodu EURA 2016 (FOTO)

PRESS

Upravo je tako nastala ideja da se kroz vizuale zastava na prepoznatljivoj zelenoj boci dodatno produbi nacionalni naboj, domoljublje, osjećaj ponosa te želja za navijanjem u narodu.

Mast-Jägermeister SE, proizvođač najpoznatijeg biljnog likera na svijetu, svoje posebno izdanje Jägermeister boce odlučio je posvetiti ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu, koje se od 10. lipnja do 10. srpnja održava u Francuskoj. Riječ je o prvom posebnom dizajnu boce na tržištu alkoholnih pića koja umjesto standardne etikete ima vizuale zastava, u ovom slučaju 24 zemlje sudionice EURO-a 2016. Tako će se 0,7l boce Jägermeistera s hrvatskom zastavom, u ediciji od 20.000 komada, naći početkom prvenstva na policama svih bolje opremljenih domaćih trgovina, i to po istoj cijeni kao i regularna boca.

PRESS
PRESS

Jägermeister je jedno od rijetkih pića za koje ne možemo reći da je žensko ili muško, već u njemu, kao i u nastupima hrvatske reprezentacije na kontinentalnim i svjetskim nogometnim smotrama, oba spola podjednako rado uživaju. Upravo je tako nastala ideja da se kroz vizuale zastava na prepoznatljivoj zelenoj boci dodatno produbi nacionalni naboj, domoljublje, osjećaj ponosa te želja za navijanjem u narodu. Ovo prvo posebno izdanje još je jedan u nizu načina na koji se legendarni biljni liker, proizveden od 56 vrsta pažljivo izabranih sastojaka, svojim potrošačima približava kroz izravan i osoban pristup na mjestima gdje se okupljaju kako bi se dobro proveli i zabavili. Iskustvo navijanja uz omiljeni biljni liker navijači će za vrijeme trajanja prvenstva moći osjetiti na tematskih promocijama u odabranim lokalima, i to u svim većim hrvatskim gradovima u kojima će se pratiti nogometni prijenosi iz Francuske.


Komentari