PARFEMI SU UMJETNIČKA DJELA: Pronađite savršen miris za sebe i to po sniženoj cijeni

dm-drogeriemarkt.hr

Kao što glazbenik mora poznavati glazbene note, tako i dizajner parfema mora znati mnogobrojne mirisne note.

Izbor parfema vrlo je subjektivan te Dm savjetuje da prije svega slušate samu ili samog sebe jer je to dio vašeg stila, unutarnjeg svijeta ili pak vaših ideala. Parfem često može otvoriti vrata najskrivenijih kutaka vaše duše te dosta toga reći o vašim čežnjama i vašem karakteru. Naša koža ima svoj miris i svoju takozvanu ‘kemiju’ koja utječe na miris koji nanosite na nju.

Jedan te isti parfem može mirisati drugačije ne samo na različitim ljudima, nego i na vašoj koži ovisno o ambijentu, vašem raspoloženju, godišnjem dobu i mnogim drugim čimbenicima… Zato ne žurite i ne odustajte od parfema za kojeg mislite da nije za vas. Možda trebate malo pričekati. Osim toga, miris se s vremenom mijenja.

Najbolji je pristup izboru parfema, ako ste već odlučili da ćete uživati, razumijevanje njegove ljepote kao umjetničkog djela, njegove jedinstvenosti. Čak i ako mislite da nije za vas, nemojte ga bezobzirno izgrditi jer iza njega stoji umjetnik, epoha, njegova posebna priča.

A upravo sada imate priliku pronaći svoj idealan parfem u DM trgovini, City Centar West i to snižene za 40%. Ponuda traje do 31.12.2016.


Komentari